Fotografia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fotografia
Hypacja |
28.07.2008 16:06
|
life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta |
u mnie to kwestia chyba nie do pogodzenia: fanka i fotograf w jednym nie daje rady.
edit: chyba nie było, a może się przyda. powiedzmy, że wszystko naraz- sprzęt, ulubione/wypróbowane rodzaje fotografii, lubiani fotografowie albo nawet pojedyncze zdjęcia. może nawet jakieś linki do Waszych prac, bo o Galerii chyba już i tak nie pamiętamy. ja pewnie, jak już napisałam niżej, zacznę od jakiejś relacji z warsztatów czy coś. pewnie coś mi się jeszcze przypomni w trakcie pisania. przepraszam Marta, że wykorzystałam Twojego posta Ten post był edytowany przez Potti: 31.07.2008 22:50 |
Potti |
31.07.2008 22:28
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
co do zdjęć na koncertach, w końcu zanosi się na lustrzankę (której nikt by mi na takie okoliczności nie pożyczył), więc już niedługo i mnie dopadnie ten problem. swoją drogą żałuję bardzo, że nie miałam na Roskilde i to nie tylko ze względu na koncerty. nadal sporo nieuwiecznionych motywów mam w głowie
a co do warsztatów, wybrałam do pokazania grupie 16 zdjęć na jakieś 600, co pokazuje, że Marta ma rację. no i kiepski sprzęt też może być frustrujący, zarówno okrojony z przydatnych opcji korpus, jak i brak potrzebnych w danym momencie obiektywów. a w takich specyficznych okolicznościach dochodziło jeszcze trochę innych ciekawych rzeczy. mi się chyba przydały i może nawet warto o nich napisać. Ten post był edytowany przez Potti: 31.07.2008 22:39 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:13 |