Fotografia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fotografia
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
u mnie to kwestia chyba nie do pogodzenia: fanka i fotograf w jednym nie daje rady.
edit: chyba nie było, a może się przyda. powiedzmy, że wszystko naraz- sprzęt, ulubione/wypróbowane rodzaje fotografii, lubiani fotografowie albo nawet pojedyncze zdjęcia. może nawet jakieś linki do Waszych prac, bo o Galerii chyba już i tak nie pamiętamy. ja pewnie, jak już napisałam niżej, zacznę od jakiejś relacji z warsztatów czy coś. pewnie coś mi się jeszcze przypomni w trakcie pisania. przepraszam Marta, że wykorzystałam Twojego posta ![]() Ten post był edytowany przez Potti: 31.07.2008 22:50 |
![]() ![]() ![]() |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
wymuskane... brak estetyzacji...
oglądałam wiele fotografii, i muszę powiedzieć, że fotografowie, którzy jadą na zajebistym sprzęcie, mają tam jakieś szkoły pokończone, no cud-miód, często robią (wg mojego gustu) paskudne zdjęcia. rozkochani w najnowszych technologiach, najwyższej klasy aparatach i obiektywach potrafią zrobić zdjęcie, które będzie można wydrukować na formacie 1km x 1km, idealny kontrast, głębia ostrości, balans bieli, rozpiętość tonalna... i nic nim nie przedstawić, nie powiedzieć. fotografia jak wszystko co wizualne, oceniane jest przez pryzmat gustu. ja lubię klimat starych zdjęć, wyblakłe kolory, kurz, rysy, szumy. nie za wszelka cenę, tylko kiedy pasuje, ale większość fotografów właśnie te czynniki klasyfikuje jako wady. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:50 |