iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nokia N93 jest na Symbianie? Nie ma chyba nic gorszego. A to drugie coś ma dużo słabszy wyświetlacz, tylko 640 tysięcy kolorów. I mniejszy, że o Nokii nie wspomnę (jeszcze mniejszy i jeszcze gorszy). Do tego oba są cięższe i maja gorsze parametry pamięci. Jedyne co, to aparaty fotograficzne lepsze.
Ja nie kumam tego, naprawdę. Jak tylko trafi się coś fajnego co robi furorę, zaraz musi znaleźć się ktoś kto konieczne, ale to koniecznie będzie chciał pokazać jaki to on jest "pod prąd". Choćby nie wiem co ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:55 |