iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
W starszych smartphone byly mini-jacki do sluchawek, na pewno w orange SPV C600 ( ma milion innych nazw) bo tego sam mialem ;] No i miniUSB.
Dobre to bylo bo moglem rownoczesnie sluchac sobie muzyki i ladowac baterie. Co do wejscia miniUSB w nowych PPC - heh, otoz zminili nieco ksztalt gniazda - efekt jest taki ze musisz miec oryginalne kabelki bo taki zwyklu USB-miniUSB nie podejdzie. Z moich obserwacji poczynionych na iPhone (zwyklym, 3G sie jeszcze nie bawilem) -brak BT, -brak GPS (w 3G jest ;]) -Brak 3G (jw ;p) -odtwarzanie mp3 via iTunes, -problemy z wrzucaniem plikow z komputera -mizerne zaplecze z darmowymi programami (niezykle uzyteczne i czesto darmowe, sadze ze z czasem sytuacja sie poprawi, ale do urzadzen dzialajacych pod Windows Mobile ma baardzo daleko) -Co do tych third-party programow, to apple zaimpletowalo w iPhone specjalny program ktory moze zdalnie konsultowac sie z serwerami apple i wylaczac to co sobie uzytkownik zainstalowal - epic fail... -przegladarka safari... wole opere mini ;] -koniec koncow - iPhone znaja wszyscy, a juz na pewno dresy z okolicy, beware ;p No i sumujac to co wylalem na iPhone wychodzi mi ze... to mimo wszystko swietny telefon ;] duzy, niezlej jakosci ekran, multitouch (haha, moj Touch Pro tez niedlugo bedzie mial ;p) a jak kazdy sprzet ten tez ma swoje niedociagniecia, nastawiony jest glownie na zabawe, ja wole telefony z segmentu "powazniejszych" ;] Ten post był edytowany przez Pawelord2: 22.08.2008 11:13 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:56 |