iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
man, dawałem ten link dwa posty wcześniej;d
mnie motyw z usługą(?), która nie pozwala instalować niektórych programów strasznie by irytował. mimo wszystko wolałbym mieć pełną kontorlę nad tym, co mam na telefonie, cóż może to kwestia przyzwyczajenia do polityki firmy 'my wiemy lepiej co dla ciebie dobre'. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:25 |