iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecież wyraziłem się jasno, ale powtórzę. Bardzo intuicyjny, funkcjonalny i dość pojemnym odtwarzacz mp3 + telefon + wifi + estetyczny wygląd.
Oczekiwałem dyskusji na argumenty a nie bezsensowej listy telefonów. Dopiero teraz napisałeś coś sensowego z czym można polemizować. N93 z mojego punktu widzenia przegrywa z iphonem na przykład wielkością pamięci - maksymalne obsługiwane karty do 2GB, poza tym waży więcej i wygląda gorzej. HTC Touch Pro to rzeczywiście dobry przykład alternatywy i na takie przykłady czekałem. Chociaż cenowo wypada gorzej. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 16.08.2008 19:28) HTC Touch Pro to rzeczywiście dobry przykład alternatywy i na takie przykłady czekałem. Chociaż cenowo wypada gorzej. Cenowo niezle wyglada aktualnie za to Diamond, tez dobry telefon. Z gornej polki dobre recenzje zbiera rowniez Omnia (i900). Ciekawi mnie tez jak wypadnie Sony Xperia, ktorej premiera gdzies juz tuz tuz -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:38 |