"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
gej najlepszym przyjacielem kobiety, jak uczy kultura masowa.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
tak, jak są po seksie, mogą się przyjaźnić
istnieje jeszcze przypadek, kiedy facet jest oblechem, bądź kobieta jest oblechem i nie ma pożądania. ale ja bym się w sumie nie przyjaźniła z oblechem. no i jak kobieta jest w zwiazku i ma przyjaciela takiego na 'kino i pogaduchy sami', to najwyrazniej zwiazek jest kiepski albo chyli się ku koncowi. znam jeszcze taki przypadek, gdzie facet ma dziewczyne i przyjazni się z inną i tej przyjaciolce swojej mowi, ze tylko ona sie liczy i takie tam. ale on jest popieprzony, a przyjaciolka zakochana. w nim oczywiscie. -------------------- ![]() ha! |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lilith @ 11.09.2008 19:18) tak, jak są po seksie, mogą się przyjaźnić istnieje jeszcze przypadek, kiedy facet jest oblechem, bądź kobieta jest oblechem i nie ma pożądania. ale ja bym się w sumie nie przyjaźniła z oblechem. no i jak kobieta jest w zwiazku i ma przyjaciela takiego na 'kino i pogaduchy sami', to najwyrazniej zwiazek jest kiepski albo chyli się ku koncowi. znam jeszcze taki przypadek, gdzie facet ma dziewczyne i przyjazni się z inną i tej przyjaciolce swojej mowi, ze tylko ona sie liczy i takie tam. ale on jest popieprzony, a przyjaciolka zakochana. w nim oczywiscie. Y... :| Toś teraz uwaliła. 'ja bym się w sumie nie przyjaźniła z oblechem'... To może TY postrzegasz faceta tylko jako obiekt pożądania, może TOBIE zależy tylko na seksie, może CIEBIE interesuje tylko wygląd zewnętrzny, co? Nie wypowiadaj się za wszystkich, a już szczególnie kiedy masz zamiar gadać takie głupoty. ... To, że Tobie coś kiedyś nie wyszło w przyjaźni damsko-męskiej nie oznacza jeszcze, że ona nie istnieje. Bo istnieje. Znam kilka DOBRYCH [żeby nie powiedzieć 'doskonałych'] tego przykładów. 'no i jak kobieta jest w zwiazku i ma przyjaciela takiego na 'kino i pogaduchy sami', to najwyrazniej zwiazek jest kiepski albo chyli się ku koncowi.' Tak, bo to, że pogadam sobie z innym facetem albo pójdę sobie z nim do kina od razu musi świadczyć o tym, że z moim mi się nie układa. ^^ Śmieszne, naprawdę... -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:44 |