"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
gej najlepszym przyjacielem kobiety, jak uczy kultura masowa.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Dla mnie to jednak swego rodzaju dewiacja. Mnie nawet nie bierze myśl o dwóch facetach, co dopiero o dwóch gejach, którzy tam sobą też się będą zajmować.... nie, nie.
Facetów podniecają dwie laski, ale chyba nie lesbijki. Jednak duży odsetek marzy o trójkącie. Od lesbijek wiele się nie dostanie... ;] |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hypacja @ 12.09.2008 12:27) Dla mnie to jednak swego rodzaju dewiacja. Mnie nawet nie bierze myśl o dwóch facetach, co dopiero o dwóch gejach, którzy tam sobą też się będą zajmować.... nie, nie. Facetów podniecają dwie laski, ale chyba nie lesbijki. Jednak duży odsetek marzy o trójkącie. Od lesbijek wiele się nie dostanie... ;] Zostawiając na razie temat lesbijek z boku, ja oczywiście rozumiem, że nie każdemu się to samo podoba itp., itd. Samo słowo dewiacja też nie jest takie najgorsze, jedyne co tak naprawdę troszku mię drażni, to ten autorytatywny ton psychologa z 25-letnim stażem, chociaż nie, on by pewnie tak bez mrugnięcia okiem ludziom nie mówił co jest "normalne", a co "nie" ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:14 |