"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
gej najlepszym przyjacielem kobiety, jak uczy kultura masowa.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wiesz, mój brak dystansu wynika tu z przyczyn osobistych, ponieważ mam wiedzę w tematach, w których sobie chamsko i radośnie domniemujesz bzdury. Przy całej mojej niechęci do tego co sobą reprezentujesz nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby sugerować wprost, że Twoje poglądy wynikają z tego, że ktoś Cię rzucił, na kimś się przejechałaś, albo, że gustujesz w oblechach. Wymagam od Ciebie zaprzestania insynuacji na tematy osobiste innych użytkowników, ponieważ na forum tak się nie robi, to zwykłe chamstwo. Jeśli zdarza nam się to robić między sobą to dlatego, że się znamy i lubimy i sobie na to pozwalamy. Ciebie nie znamy, i nie wiem jak inni, ale ja Cię nie znoszę, więc nie życzę sobie i nie życzę sobie takich zagrywek w stosunku do Lilith. Przedstawiaj proszę swoje miałkie argumenty wynikające z legendarnej już nieumiejętności czytania ze zrozumieniem (zwracam uwagę, że Abstrakcja polemizuje z Hypacją pisząc, że w związku potrzebna jest przyjaźń i zrozumienie odpowiadając na akapit w którym Hypacja pisze, że w związku potrzebna jest też przyjaźń i zrozumienie - absolut), ale nie wyobrażaj sobie, że chamskie uwagi o czyichś przyjaźniach i związkach o których nie masz żadnego pojęcia będą Ci darowane tylko dlatego, że nie jesteś zbyt lotna. O nie. Pominę już, że nie odczytujesz kodów kulturowych, choćby takiego jak chodzenie do kina. Nie zastanowiłaś się też, cz oblech nie oznacza przypadkiem nie kogoś nieatrakcyjnego, ale kogoś zupełnie nie zadbanego, śmierdzącego, o chamskim sposobie bycia i życia. Mimo Twoich buńczucznych zachęt nie będę się bawił w analizę moich ewentualnych domniemań na temat Twojego życia uczuciowego, bo byłaby to satyra okrutna, a ja mimo wszystko nie lubię być okrutny. Wejdźże odejdź z tego forum. Nie mam żadnej władzy, żeby Cię wyrzucać jako moderator i zawsze będę przeciwko zbanowaniu Cię, bo tak się nie robi. Ale byłbym wniebowzięty, jakbyś se poszła.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:41 |