"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
"-możemy zostać przyjaciółmi", "-o rly?"
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
gej najlepszym przyjacielem kobiety, jak uczy kultura masowa.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hihihi, przypomniała mi się moja szwagierka. Mam nadzieję, że mi wybaczy, jeśli kiedyś zdarzy się jej to przeczytać... Nie pamiętam, ile dokładnie miała lat, ale coś kole szesnastu lub siedemnastu. Miała chłopaka, nie pierwszego już, bo ładna z niej kobitka, i właśnie przeżywała rozterki. Poprosiła mnie, starszą koleżankę (jest między nami dziewięć lat różnicy), o radę. Poszłyśmy na spacer.
"Bo wiesz, ja jestem strasznie dorosła, jak na mój wiek, wszyscy mi to mówią..." "Nawet nie wiem, czy go kocham..." "On jest taki niedojrzały, denerwuje mnie..." "Pewnie pomyślisz, że jestem dziwna..." Byli razem z pół roku może wtedy, może ciut więcej. Obecnie są po ślubie, ze sobą w sumie raptem rok krócej niż my z moim mężem ![]() ETA: Katon, ja się naprawdę hamuję, bo nie chcę dostać od Lilki po zębach, ale... jesteś zajebisty po prostu ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 14.09.2008 12:42 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:22 |