Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam
![]() Ogladaliscie ten serial? Podoba sie wam? Z kim powinna byc Veronica? Mam nadzieje, ze znajda sie tu ludzie, ktorzy kochaja Logana jak ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
heoresi jacyś tacy biedni, zresztą mam momentami wrażenie, że kring się mota, na przykład po co kazali Peterowi przejąć moc Sylara, skoro na dobrą sprawę ich moce dają taki sam rezultat, tylko Peter nie ma "skutków ubocznych" w postaci głodu? jak za tym nie ma głębszego wyjaśnienia to będę b. rozczarowana. chociaż Evil!Claire to ciekawy motyw :D.
HIMYM pierwszy odcinek póki co najlepszy, chociaż nie widziałam jeszcze tegotygodniowego :>. i nie jadę na weekend do domu, więc będę trzy tygodnie do tyłu na wszystkich świętych! Ten post był edytowany przez em: 16.10.2008 17:28 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 22:52 |