Fotografia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fotografia
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
u mnie to kwestia chyba nie do pogodzenia: fanka i fotograf w jednym nie daje rady.
edit: chyba nie było, a może się przyda. powiedzmy, że wszystko naraz- sprzęt, ulubione/wypróbowane rodzaje fotografii, lubiani fotografowie albo nawet pojedyncze zdjęcia. może nawet jakieś linki do Waszych prac, bo o Galerii chyba już i tak nie pamiętamy. ja pewnie, jak już napisałam niżej, zacznę od jakiejś relacji z warsztatów czy coś. pewnie coś mi się jeszcze przypomni w trakcie pisania. przepraszam Marta, że wykorzystałam Twojego posta ![]() Ten post był edytowany przez Potti: 31.07.2008 22:50 |
![]() ![]() ![]() |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam widzę znam się jeszcze mniej ;]
ale zaobserwowałam,że dużo ludzi ma EOS 400D, czyli to co ja. i najczęściej to właśnie amatorzy. bardzo fajny jest, dosyć prosty w obsłudze, sam se czyści matrycę,a przy tym można robić na prawdę profesjonalnie wyglądające zdjęcia ![]() nie mogę sie wypowiadać na temat niczego innego, bo niczym innym się nie posługiwałam. no zenit jeszcze, ale musiałabyś takiego szukać za szafą dziadka pewnie. a propos zenita, zrobiłam nim ostatnio trochę zdjęć, nie najgorsze nawet. ale jeszcze trochę muszę potrenować, nie potrafię wyegzekwować od niego tego, czego chcę, za mało się znam na fotografii analogowej. (czyt. canon odwala za mnie 90% roboty) no i może się wreszcie pochwalę tymi moimi fotami...nie będę zakładać tematu w galerii: http://flickr.com/photos/hypacja i podobają mi się zdjęcia Helmuta Newtona. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:55 |