Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam
![]() Ogladaliscie ten serial? Podoba sie wam? Z kim powinna byc Veronica? Mam nadzieje, ze znajda sie tu ludzie, ktorzy kochaja Logana jak ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Reika |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 31.07.2005 ![]() |
To ja może się włączę... Nie chciało mi się czytać 11 stron o.O Dlatego przeczytałam tylko parę... Więc mogę się powtarzać z niektórymi...
Mój ulubiony serial to Gilmore Girls... Obejrzałam wszystkie 7 serii i c zasem do niego wracam... Przegadany serial, ale cudnie przegadany... Bardzo też lubię Friends'ów... Parę razy widziałam z siostrą wszystkie 10 serii. Często nam się zdarza w rozmowy coś wrzucić, tekst albo sytuację z tego serialu XD Przed Prison Break'iem broniłam się bardzo długo... Bodajże półtora roku. Wszyscy wracali do domu w niedziele na 20 żeby tylko zdążyć na kolejny odcinek a ja się dziwiłam. Dopiero jak nie miałam co robić w wakacje, to w cztery dni obejrzałam obydwie serie... i? Stwierdzam, że na drugim sezonie powinno się skończyć. Co za dużo to niezdrowo. Teraz od czasu do czasu włączę polsat w niedziele. Bardzo lubię Grey's Anatomy... Przyznaje, że bardzo podobne do ER, ale jednak do tego mam większy sentyment... Koleżanka namówiła mnie kiedyś na The Tudors. Widział ktoś? Jeden z niewielu seriali, który oglądam regularnie co tydzień... Jeżeli chodzi o polskie seriale, to ktoś trafnie stwierdził, że wszędzie dzieje się to samo i ci sami aktorzy są... Mi to bardziej przypomina seriale brazylijskie. Takie odmóżdżacze... Zbieram się już jakiś czas do Dr House'a, Six Feet Under i Rzymu... No cóż, zobaczymy ![]() Jeżeli chodzi o oglądanie Naruto przed sesją to ja robię podobnie, tylko że Friends'i wtedy lecą non stop na moim tv ![]() -------------------- I wish I was a messenger and all the news was good
I wish I was the full moon shining off your Camaro's hood I wish I was an alien at home behind the sun I wish I was the souvenir you kept your house key on |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 00:04 |