Hakerstwo.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hakerstwo.
Dziewczyna z Slytherina |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 17.06.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystko w tytule. Co myślicie o hackowaniu? |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cytuje mojego profesora od technologii (jestem na mat-infie): "Wy nie możecie wejść na czyjeś konto bez mojej wiedzy, zawsze mi wyskoczy powiadomienie"
Kolega: "A ja wszedłem!" Prof: "Skąd miałeś hasło" Kol: " Nie miałem" Prof: "A dlaczego ja nie mam powiadomienia?" Cała klasa smieje Kol: "może klasa informatyczna ma wieksze uprawnienie administrowania" - i śmieje do profesora Prof: "chyba hakerskie" - mruczy pod nosem Oczywiście póżniej okazało się, że bez wiedzy profesora każdy z naszej klasy może wejść na czyjeś konto, zmienić co się zyw nie podoba, i on się o tym nie dowie. Co prawda takie wejście na czyjeś konto jest chamskie, więc nie wchodzimy, ale mina profesora byłą bezcenna. Czyli chyba mieliśmy uprawnienia, o których gościu nie wiedział. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:56 |