Dexter
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dexter
asiatal |
01.11.2007 23:24
|
? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta |
Oglądacie go? Co o nim sądzicie? Ja uważam, że jest on naprawdę wciągający. Sezon 2 tak samo, jak i 1 W razie braku zainteresowania tym serialem na tym forum, proszę o usunięcie tematu Ten post był edytowany przez asiatal: 01.11.2007 23:29 |
asiatal |
08.12.2008 23:27
|
? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta |
jak widzę Deb to mi się przypomina "Egzorcyzmy Emily Rose". I wtedy jej nie lubię. Ale jako Debra to spoko babka.
Zastanawiam się, gdy Deb odkryje teraz tą całą sprawę z jej ojcem i matką Dexa (no i jego bratem!), co Dexter na to. Coraz bardziej irytuje mnie ślub Dexa i Rity. I serio, czy przed każdym ślubem tak się planuje każdy najmniejszy szczegół? I czy Miguel zdążył zabić Laguertę? Jeśli nie, to skąd Dexter miał pewność, że nie nakryje ich w jej domu? "I killed yours too" rocks I że się kurde, dałam nabrać na to "porwanie Dextera". Serio myślałam, że to Skinner. btw: kto ma czerwone światło w zamkniętym bagażniku? Wiem, że w innym przypadku *** byśmy zobaczyli, ale się tak zastanawiałam. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:11 |