Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na statek zaciagnal sie mlody majtek. wieczorem dyma przez mostek i nagle zaciaga nosem wspanialy aromat tytuoniu. podchodzi do bosmana i pyta:
- powiedz mi stary bosmanie skad masz taki wspanialy i aromatyczny tyton? bosman na to: - widzisz mlody, jak przybijam do nowego portu, schodze na lad, szukam dziewicy. robie z nia cala noc najrozniejsze rzeczy w lozku a nad ranem zanim wyjde wyrywam jej kilka wlosow lonowych. mieszam to wszystko z tytoniem i nabijam. aromat jak widzisz nie ma sobie rownych. kilka dni pozniej przybili do portu. majtek szybko sie zebral i pobiegl w miasto. wraca o 6:00 rano i szuka bosmana. wyrywa go z koi i mowi: - mam bosmanie, mam! (trzyma w garsci kilka kreconych czarnych wlosko) bosman: - pokaz cos tam zlowil. bierze wloski, nabija fajke z tytyoniem i... pyk... pyk... pyk… i… mowi: - rwiesz za blisko dupy! -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:31 |