Merlin, Czyli Wszystkie Losty I Inne Mogą, co najwyżej BBC lizać buty, ha!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Merlin, Czyli Wszystkie Losty I Inne Mogą, co najwyżej BBC lizać buty, ha!
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Trailer 1
Trailer 2 Strona serialu na Fillm Webie (zrwacam uwagę na ocenę wystawioną przez użytkowników serwisu) Jedno słowo: GE-NIAL-NE. Olbrzymi wpływ na produkcję mieli twórcy Doctora Who (w tym sam Russell T. Davies), i to widać. Rewelacyjni aktorzy, błyskotlowe dialogi, humor, wciągająca po uszy akcja. No miodzik po prostu oraz orzeszki, palce lizać i oglądać! Ostrzeżenie: osoby konserwatywnie oraz bezkrytynie pochodzące do legend arturiańskich proszone są o przymrużenie oka. Serial prezentuje podejście nowatorskie, luźne, acz bynajmniej nie mniej atrakcyjne! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie nazwę Cię debilem, nigdy nie miałam takiego zamiaru. Widzę, że chyba masz gorszy dzień, albo co.
Twą nienajdelikatniejszą aluzję na temat moich jakże niskich wymagań także przemilczę, bo nie po to założyłam ten temat, żeby się kłócić, tylko po to, żeby polecić serial, który obejrzałam i który bardzo mi się spodobał. Nie dyby stanowią sens mojego życia, więc owszem, nieszczególnie się przejmuję Twoimi negatywnymi rewelacjami na ich temat. Jeśli jednak skusisz się na oglądnięcie pozostałych odcinków i zechcesz tu na ich temat podyskutować, to ja zawsze bardzo chętnie. Sprawę dybów można chyba zamknąć, bo nie bardzo widzę, o czym by tu można jeszcze gadać. Podobnie jak nie rozumiem dlaczego fakt, że gif był z innego odcinka niż ten, o którym pisałeś, miałby mieć jakieś (najwyraźniej Twoim zdaniem manipulacyjne w dodatku) znaczenie. Nigdzie wcześniej nie zaznaczyłeś, że chodzi Ci o jakąś konkretną wadę tychże dybów w jakimś konkretnym momencie, pisałeś o dybach ogólnie i tak też to odebrałam, zresztą dałeś przecież później własne zdjęcie. I wybacz, ale doprawdy nie są to raczej złote kalesony... Ten post był edytowany przez owczarnia: 29.01.2009 22:08 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:20 |