Merlin, Czyli Wszystkie Losty I Inne Mogą, co najwyżej BBC lizać buty, ha!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Merlin, Czyli Wszystkie Losty I Inne Mogą, co najwyżej BBC lizać buty, ha!
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Trailer 1
Trailer 2 Strona serialu na Fillm Webie (zrwacam uwagę na ocenę wystawioną przez użytkowników serwisu) Jedno słowo: GE-NIAL-NE. Olbrzymi wpływ na produkcję mieli twórcy Doctora Who (w tym sam Russell T. Davies), i to widać. Rewelacyjni aktorzy, błyskotlowe dialogi, humor, wciągająca po uszy akcja. No miodzik po prostu oraz orzeszki, palce lizać i oglądać! Ostrzeżenie: osoby konserwatywnie oraz bezkrytynie pochodzące do legend arturiańskich proszone są o przymrużenie oka. Serial prezentuje podejście nowatorskie, luźne, acz bynajmniej nie mniej atrakcyjne! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Bejbe, ależ ja wcale się nie upieram, że dyby powinny tak skakać oraz że Ty nie masz racji. Ze trzy albo i więcej razy pisałam, że się na dybach nie znam i poznawać wcale nie zamierzam. Miej sobie tę rację, czy ja Ci jej odmawiam? Ja tylko tak jakby nie widzę problemu, nawet jeśli jest to jakiś tam błąd czy wpadka, dla mnie nie ma żadnego znaczenia (vide to, co pisałam o teatrze i tak dalej).
I żeby to już raz ostatecznie wyjaśnić, bo widzę że zaraz ta kula śniegowa prosto w splot słoneczny mnie trafi, a zaczęło się od niewinnego płateczka... Nie zrozumieliśmy się chyba jakoś straszliwie. Przejrzyj sobie jeszcze raz kilka postów wstecz, a nawet i ten z gifkiem poczytaj: ja się Ciebie dopytwałam właśnie, co jest nie tak, a gifka dołączyłam w najlepszej wierze, żeby zobrazować te cholerne dyby jako takie, do głowy mi nie przyszło że odcinek ma znaczenie. Wręcz odwrotnie, ja zrozumiałam, że te dyby jakoś ogólnie są do dupy, stąd moja wzmianka o tym, że występowały i w innych odcinkach w takiej samej postaci (znaczy się gdyby były aż tak złe, to chybaby się kapnęli wreszcie, a skoro dają dalej tak samo to jednak aż tak tragicznie być nie może). Próbowałam w międzyczasie rzetelnie oraz uczciwie sama na własną rękę oglądnąć owe dyby pod każdym możliwym kątem, i nic a nic nie dostrzegłam, ta szpara co ją dałeś na zdjęciu albo tak szybko miga albo ja po prostu na to nie patrzę (bo nie patrzę, mnie mina Merlina interesuje, a jeszcze bardziej mina Artura, w każdym momecie ![]() Summa summarum, jak już pisałam, ja przyjmuję do wiadomości, że w tym serialu być może są błędy, że nie wszystko jest idealne. Ale, podkreślam to po raz nie wiadomo który, nie to jest dla mnie najważniejsze. Nie uważam, że dyskredytujesz serial. Ma prawo Ci się nie podobać przecież. Ale, na litość boską, chyba nie zrazisz się do niego po pierwszym odcinku z powodu szpary w dybach?!... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:31 |