'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dawno nie było żadnych rozmów politycznych [nie wiem czy zagorzali obrońcy Kaczyńskich nie chcą się bawić w tłumaczenie się itd. i ich nie zakładają]. Ja nie mam zamiaru prowokować, tylko zaczynam się mocno bać.
Fotyga, Gosiewski, Macierewicz, Cymański, Kuchciński, Kaczmaerk [do niego mam chyba najmniej zastrzeżeń], pan premier, Lepper, Giertych, Orzechowski [!!!] ... Cholera, wszędzie spiski, agenci, służby specjalne i paskudni niemcy. Przecież połowa z tych ludzi to jeden wielki żart. Chyba nie muszę mówić dlaczego, wystarczy poczytać gazety [nie tylko te koszerne ![]() O tych wszystkich śmiesznych przepychankach z Gilowską, Marcinkiewiczem, Dornem nie będę wspominał. O Samoobronie czy LPRze też już nic nie mówię, temat chyba przedawniony [zatrudnimy może kogoś za seks albo zamówimy pięć piwek?]. Opozycja też jest śmieszna. Tusk jest kiepskim politykiem, który siedzi na dupie i krytykuje, zamiast próbować cokolwiek zrobić. Olejniczak jest zakłamany i niemniej cyniczny niż Giertych. Jak ma się polityczna Polska? -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Specjalnie napiszę to tu, a nie w gej-topicu, bo nie o gejów mi chodzi (nie przede wszystkim). W Szkocji sąd odebrał dziadkom dzieci (matka jest heroinistką), bo uznał, że byli zbyt biedni i zbyt chorzy. On ma chorobę serca jakąś, ona cukrzycę i wcale nie są starzy (chyba 56 i 49 lat). Uważam, że to jest ten moment kiedy słuszny opór jest obowiązkiem, a przemoc jest dopuszczona. W sensie gdyby ktoś najpierw zaapelował, że zabije tych pracowników opieki jeśli nie oddadzą dzieci a potem by to zrobił - jestem z nim. To jest obrzydliwa, wołająca o pomstę do nieba podłość. Po pierwsze - jakim prawem odbiera się dzieci rodzinie? Po drugie - jak szermujący pojęciem tolerancji i akceptacji ludzi mogą zabierać komuś dzieci, bo jest 'za biedny'??? Po trzecie - jak odebrane dzieci można przekazać parze homoseksualnej, kiedy kłóci się to ze światopoglądem tych dziadków? Nie chcę się wypowiadać o adopcji dzieci przez homoseksualistów w ogóle, wszyscy wiedzą co sądzę, ale zwracam uwagę, że ludzie, którzy nie akceptują tego z przyczyn religijnych czy moralnych nie mogą być zmuszani, żeby ich dzieci czy wnuki trafiały do takich par. To jest jakaś makiaweliczna podłość i zastanawiam się tylko czy zaryzykują ten numer z muzułmanami brytyjskimi, którzy przecież też często są 'za biedni'. Czekam z utęsknieniem, bo może wtedy spadnie czyjaś głowa i to w zupełnie dosłownym znaczeniu tego słowa. Cywilizacja jaka stworzyła Europę jest dobijana na naszych oczach i w sumie nikt już nawet nie ma siły wzruszyć ramionami. Jeśli ostatecznie rozbije się rodzinę i podda ją kontroli państwa (co się właśnie dzieje), to jutro nam będą odbierać dzieci. Bo będziemy za biedni, bo będziemy nieładni, bo nie będziemy dawać perspektyw, bo będziemy chodzić do kościoła, bo zapomnimy zaszczepić w terminie, bo dziecko dostało dwóję, bo jest za grube, bo jest za chude... To nie jest science fiction tylko nasze jutro. Jutro w sensie - za dwa lata. Myślę, że warto zabić paru ludzi ze szkockiego socjalu, żeby to chociaż opóźnić. Avada, złożę się dla Ciebie na dobry sprzęt. Ale najpierw trzeba wysłać ostrzeżenie, żeby się opamiętali, trzeba grać fair.
Ten post był edytowany przez Katon: 31.01.2009 12:01 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 20:29 |