A Chemical Reaction, ... bo właściwie dlaczego nie.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Chemical Reaction, ... bo właściwie dlaczego nie.
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Część z was i tak zna mojego devianta, ale stwierdziłam, że chyba warto się też tutaj podzielić owocami rąk własnych. Ciśnie mi się na palce "właściwie to nic szczególnie specjalnego", ale Kasia na mnie za to bardzo krzyczy.
Prababcia W obiektywie M42 W obiektywie M42 - drops Feedback on posprocessing byłby mile widziany. Bardzo. EDIT: Uwaga, będę się pozbywać zdjęć, z których już nie jestem zadowolona, a dodawać nowe ;) Ten post był edytowany przez Eva: 23.10.2009 20:53 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
feedback:
kwiatki jak kwiatki. do kwiatków nic nie mam ![]() Ale z einfachów to You made me blind jest ciekawe. Ale zastanawiam się, czy bez tytułu byłoby takie właśnie fajne... Siła słowa jednak działa in plus. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 19:04 |