[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli temat był to proszę o usunięcie
![]() Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 26.11.2009 22:35) No, czyli fani Slayera to chamska hołota i: a) uczynił ich takim Slayer, co by się nawet zgadzało, są więc niewinnym bydłem b) są chamską hołotą ze wszystkimi tego konsekwencjami, bo Slater takich przyciąga No bądźmy poważni. Przed Animal Collective też jakiś chłop przynudzał, wszyscy tam byli tak samo nastawieni na epokowe doznanie jak fani Slayera na Slayerze i nawet wszyscy klaskali, spedalone studenty jedne zamiast chłopa zabić. Cool. Story. Bro. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:59 |