Lol, inteligentnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Lol, inteligentnie
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Uwaga, będzie z Pudelka
![]() Samodzielna interpretacja Biblii jak na razie nie przyniosła Dodzie uznania. Przypomnijmy: w wywiadzie z Dziennikiem Rabczewska stwierdziła, że "ciężko jest jej wierzyć w coś, co nie ma przełożenia na rzeczywistość, bo gdzie w Biblii są dinozaury?" Powiedziała również: Wierzę w to, co nam przyniosła matka Ziemia i co odkryto podczas wykopalisk. Są na to dowody i ciężko wierzyć w coś, co spisał jakiś napruty winem i palący jakieś zioła. Teraz za tą wypowiedź może ponieść poważne konsekwencje. Jak donosi Gazeta Wyborcza, Ryszard Nowak, przewodniczący Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami, złożył na Rabczewską doniesienie do Prokuratora Generalnego. Twierdzi, że popełniła przestępstwo! Naszym zdaniem z wypowiedzi tej wynika, że w opinii Rabczewskiej autorami Biblii byli alkoholicy i narkomani. Religioznawca, z którym się konsultowaliśmy, jest zdania, że piosenkarka popełniła przestępstwo, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej i obrażając uczucia religijne m.in. chrześcijan i Żydów - powiedział w rozmowie z Gazetą Nowak. Na razie prokuratura będzie musiała sprawdzić, czy istnieją powody do wszczęcia postępowania, jednak sytuacja wygląda dość poważnie - za "obrażanie uczuć religijnych innych osób, publiczne znieważanie przedmiotów czci religijnej lub miejsc przeznaczonych do publicznego wykonywania obrzędów religijnych" grozi do dwóch lat więzienia. Długo się zastanawiałam, kto tu jest głupszy i... bez rezultatu. Katon pewnie zaraz powie, że to to samo, co przypadek baby i pedała, a ja się z tym nijak nie zgodzę... No, ciekawa jestem. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 11.12.2009 16:15) Rozumiem, Quizusiu, że go pobili i wsadzili w dyby, tak? Bo taką wizję polskiego społeczeństwa nam serwujesz. Cóż, wybacz że zastosowałem tak skomplikowany i zawiły zabieg jakim jest przenośnia ale słowo 'lincz' użyte przeze mnie nie miało mieć wyłącznie dosłownego znaczenia. QUOTE każdy kogo dupa nie jest przyspawana do komputera i kto żyje między ludźmi, nie między internetowymi dyskutantami wie, że 75% społeczeństwa miała by to kompletnie w dupie i powiedziałaby: ok, niech wisi jak tak chcą. Szukając odpowiedniego słowa, które mogłoby podsumować całość znajduję tylko jedno, niestety z języka angielskiego jako że w polskim należałoby użyć dwóch - Bullshit. QUOTE To kim jesteś dla mnie to tylko i wyłącznie moja sprawa ![]() QUOTE(Katon @ 11.12.2009 17:21) Mimo to w Polsce nie mają miejsca żadne incydenty antysemickie, brak napadów na synagogi czy bezczeszczenia cmentarzy. Patrz, a dałbym w głowie że w każdym większym polskim mieście na co drugiej ścianie w co ciemniejszym zaułku znaleźć można swastyki i Gwiazdy Dawida zawieszone na szubienicy. Antysemityzm to nie tylko palenie synagog i niszczenie cmentarzy ale uznawanie ludzi określonego pochodzenia za gorszych. Że też takich podstawowych rzeczy muszę Cie uczyć. QUOTE Inna rzecz, że dzięki Lechowi Kaczyńskiemu mamy najlepsze stosunki z Izraelem w dziejach. I najgorszy wizerunek wszędzie indziej ;] QUOTE(owczarnia @ 11.12.2009 17:24) QUOTE(Katon @ 11.12.2009 16:21) Mimo to w Polsce nie mają miejsca żadne incydenty antysemickie, brak napadów na synagogi czy bezczeszczenia cmentarzy. Przepraszam, że tak walnę prosto z mostu, ale skąd Ty się do licha urwałeś? Czy my aby na pewno żyjemy w tym samym kraju? Ja tam już rozgryzłem zagadkę Tajemniczego Świata Katona =P Ale co tu gadać, i tak uzna, że masz dupę przyspawaną do komputera bo wypowiadasz się na forum a tylko i wyłącznie on jest Wielką Wyrocznią Wszechrzeczy. -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:37 |