Lol, inteligentnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Lol, inteligentnie
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Uwaga, będzie z Pudelka
![]() Samodzielna interpretacja Biblii jak na razie nie przyniosła Dodzie uznania. Przypomnijmy: w wywiadzie z Dziennikiem Rabczewska stwierdziła, że "ciężko jest jej wierzyć w coś, co nie ma przełożenia na rzeczywistość, bo gdzie w Biblii są dinozaury?" Powiedziała również: Wierzę w to, co nam przyniosła matka Ziemia i co odkryto podczas wykopalisk. Są na to dowody i ciężko wierzyć w coś, co spisał jakiś napruty winem i palący jakieś zioła. Teraz za tą wypowiedź może ponieść poważne konsekwencje. Jak donosi Gazeta Wyborcza, Ryszard Nowak, przewodniczący Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami, złożył na Rabczewską doniesienie do Prokuratora Generalnego. Twierdzi, że popełniła przestępstwo! Naszym zdaniem z wypowiedzi tej wynika, że w opinii Rabczewskiej autorami Biblii byli alkoholicy i narkomani. Religioznawca, z którym się konsultowaliśmy, jest zdania, że piosenkarka popełniła przestępstwo, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej i obrażając uczucia religijne m.in. chrześcijan i Żydów - powiedział w rozmowie z Gazetą Nowak. Na razie prokuratura będzie musiała sprawdzić, czy istnieją powody do wszczęcia postępowania, jednak sytuacja wygląda dość poważnie - za "obrażanie uczuć religijnych innych osób, publiczne znieważanie przedmiotów czci religijnej lub miejsc przeznaczonych do publicznego wykonywania obrzędów religijnych" grozi do dwóch lat więzienia. Długo się zastanawiałam, kto tu jest głupszy i... bez rezultatu. Katon pewnie zaraz powie, że to to samo, co przypadek baby i pedała, a ja się z tym nijak nie zgodzę... No, ciekawa jestem. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co do pogromu kieleckiego hipoteza o ubeckiej prowokacji jest na tyle twardo umocowana, że jakaś forma udziału aparatu państwa jest właściwie pewna. Jedyne co pozostaje do wykazania to fakt, czy była to prowokacja czy po prostu ubecka akcja. Poczytaj, ja nie gustuję w kopiuj wklejaj i wiedzy z wikipedii, więc mogę Ci tylko polecić czytanie książek.
Oczywiście nie wolno pisać ani mówić, a jednak napiszę i powiem, że skala kolaboracji z komunistami ludzi żydowskiego pochodzenia była gigantyczna. Wiele ich tłumaczy, ale fakt jest faktem i warto mieć świadomość jego wpływu na wzajemne stosunki. Zachowanie młodych Żydów w Auschwitz bardzo często jest aroganckie i chamskie. Powie Ci to każdy kto ma do czynienia z samym obozem częściej niż raz w życiu kiedy jedzie z klasą. Jako, że nie jestem zwolennikiem zdeterminowania człowieka przez pochodzenia, jak Ty, nie zakładam, że Żydzi mają negacjonizm we krwi. Albo lekceważenie we krwi. Albo, że wyssali ignorancję z mlekiem matki. Syndrom wypierania przez młodych Żydów Shoah jako czegoś upokarzającego i upadlającego ich wyobrażenia o własnym narodzie jest dość szeroko opisany, więc również proponuję poszukać. Zasada jest prosta, Ty zacząłeś się spoufalać i sugerować choroby psychiczne, więc nie będę bił się w pierś za to, że nie podziękowałem Ci i nie pocałowałem w dupę. W momencie w którym przestaniesz - przestanę. Byłoby dobrze, żebyś jeszcze przeprosił, pewnie i ja przeproszę. Ale wszystko musi następować w racjonalnej kolejności inaczej będzie miało przesłanki ustępowania przed chamstwem, a tego przecież robić nie można. Ten post był edytowany przez Katon: 12.12.2009 12:13 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:58 |