Dexter
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dexter
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Oglądacie go? Co o nim sądzicie? Ja uważam, że jest on naprawdę wciągający. Sezon 2 tak samo, jak i 1 W razie braku zainteresowania tym serialem na tym forum, proszę o usunięcie tematu Ten post był edytowany przez asiatal: 01.11.2007 23:29 |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm no zaiste najwyraźniej nie załapałem SPOILARZ! że Rita miała jeszcze wrócić do domu, to co nieco rozwiązuje ale nadal nie wyjaśnia czemu pozwoliła sobie to zrobić nieznanemu zupełnie facetowi - silna, zdecydowana kobieta która rzadko kiedy dawała sobie dmuchać w kaszę nawet swojemu mężowi recydywiście. Nie wciągnąłby jej do wanny gdyby tego nie chciała. A jeżeli zabił ją z zaskoczenia to po co wciągać ją do wanny w momencie kiedy wiedział że policja jest na jego tropie? Poza tym najbardziej mi właśnie przeszkadza to że to morderstwo zupełnie nie pasuje do Arthura... Jak sam powiedział on tego nie robił dla zemsty czy czegokolwiek tylko z poczucia obowiązku, jako zadośćuczynienie. Niby mógł to być jakiś pojedynczy wyskok, ale to byłby jego pierwszy, podczas kiedy on był wyraźnie przekonany, że jeżeli teraz wyjedzie to nie będzie miał najmniejszych problemów w opuszczeniu stanu zanim policja wsiądzie mu na ogon. Zawsze wszystko w pełni zaplanowane i nagle taki wyskok? No i najbardziej w tym wszystkim wkurza mnie właśnie to, że to byłby genialny sposób żeby zamknąć serię: Dexter w końcu zdaje sobie sprawę, że jego Mroczny Pasażer jest tylko i wyłącznie winą jego ojca, i że jeżeli będzie chciał, będzie mógł przestać zabijać. To zakończenie sprawia na mnie wrażenie wymyślonego na poczekaniu, bo oglądalność okazała się wyższa niż myśleli i zamiast kończyć serię zrobią piąty sezon... Zresztą, nadal wydaje mi się, że jedyne co może być w piątym sezonie to Dexter uciekający przed policją przez 12 odcinków, bo teraz już nie ma bata żeby nikt się nie skapnął co jest nie tak. /SPOILARZ!
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:38 |