Lost
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Lost
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
QUOTE(Czternasta @ 25.05.2010 22:07) oj no czego jak czego, ale klamer to tam nie brakowało! co krok, klamra kompozycyjna, jukstapozycja, jakaś aluzja kontenta jestem. ale kumam też, że można się było tym rozczarować i, tak jak już mówiłam, ostatnie dziesięć minut to było "one too many" tak średnio co 30 sekund PS zwróciliście uwagę, jak to twórcom udało się zadowolić jednocześnie Jatersów i Skatersów? mistrzostwo świata! (ja zauważyłam, jak mnie koleżanka spytała, z kim skończyła Kate : D) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 05:26 |