iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Odkopię sobie temat, bo mam pytanie.
Zmieniam operatora na Play (mam dość tego, jak Era mnie rżnie na każdym kroku), z racji, że podpisuję nową umowę to mogę sobie jakiś nowy telefon wziąć. Przez ostatnie trzy lata używałam IPhone'a 2G i dopóki się nie zepsuł, to był git. Wstępnie upatrzyłam sobie to: HTC HD2. Muszę zapłacić za niego 450zł (w abonamencie Premium za 200zł), ale to i tak jakaś jedna dziesiąta tego, co musiałabym zapłacić za iPhone'a 4, na którego mam ochotę. Niestety nie miałam okazji trzymać tego HTC w rękach, w zasadzie jedynym tworem HTC, jakim się bawiłam był Diamond i był mocno kiepski. Stąd moje pytanie: miał ktoś to cudo w rękach? W szczególności interesuje mnie: - czy ma dobrze działające WiFi (żeby nie gubił zasięgu na 5 metrze od routera, żeby się nie wieszał itp.) i łatwą w obsłudze przeglądarkę (preinstalowaną, albo coś, co się da zainstalować na Windows Mobile)? - jaka jest jakość dźwięku przy odtwarzaniu mp3? Do niedawna nie zwracałam na to uwagi, ale przesiadka z iPhone na jakiegoś Sony-Ericssona, co go dostałam za piwo od kumpla, udowodniła, że nie mam racji. - da się to obsługiwać bez noszenia ze sobą pięciotonowej instrukcji? i czy da się obsługiwać paluchami a nie myziaczem? - jak wygląda sprawa z aplikacjami? Da się coś znaleźć za free, czy za wszystko trzeba płacić? Ogólnie wali mnie: - jak działa gps (nie korzystam, jestem hardkorem) - jak działa aparat (ważne, żeby był, a jest ![]() Ewentualnie - może ktoś polecić jakiś telefon o podobnych parametrach, żeby cena nie zwalała z nóg? -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:53 |