Operacja Uratować Magiczne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Operacja Uratować Magiczne
Nor |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 06.08.2009 Płeć: arbuz ![]() |
Słuchajcie, mam pytanie. Czy chcecie uratować magiczne? Wszyscy dobrze wiedzą i widzą, że forum ledwo zipie, a niedługo mogą pozostać z niego tylko zwłoki. Nowi ludzie się zniechęcają - została już tylko grupa stałych bywalców. Aktywnych jest od kilku do kilkunastu (
![]() *chodzi mi głównie o to, że są użytkownicy, którzy mają np. od 0-10 postów i aktywni byli ostatnio w 2004 roku, a takich jest wielu -------------------- Give my gun away, when it's loaded
|
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Jedyną nadzieją jaką widzę dla forum samego w sobie,, żeby przybywało userów i był ogólny ruch i zamęt, to dział fanfiction, bo ff bedzie jeszcze długo żyło. Ale do tego potrzeba by kilka osób mocno zaangażowanych, żeby przychodzącym się publikować użytkownikom dawać odpowiedni feedback i żeby trzymać porządek i poziom. O ile z porządkami nie jest tak źle, to już na komentarze od ludzi bardziej doświadczonych ciężko liczyć.
No bo co, Em, Przemek czasem coś skomentują, ja też czasem wpadnę (ale u mnie działa to terapeutycznie - mam podły humor, wpadnę i wgniotę w grunt jakiegoś paścia, potem nic przez pół roku). Więc już mało kto przychodzi publikować. A jak już ktoś coś wrzuci, to bardzo rzadko to nadaje się do czegokolwiek. I koło się zamyka. Poza tym, tak jak pisze Em, wałkowaliśmy to już. Forum leżało miesiąc, wszyscy przenieśli się gdzie indziej, ci, co tu jeszcze wpadają, robią to w celach sentymentalnych raczej. I nie wiem, czy komukolwiek się jeszcze chce. Chyba, że Zeti wróci. Damy mu moda i niech działa. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:22 |