Operacja Uratować Magiczne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Operacja Uratować Magiczne
Nor |
26.09.2010 16:48
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 06.08.2009 Płeć: arbuz |
Słuchajcie, mam pytanie. Czy chcecie uratować magiczne? Wszyscy dobrze wiedzą i widzą, że forum ledwo zipie, a niedługo mogą pozostać z niego tylko zwłoki. Nowi ludzie się zniechęcają - została już tylko grupa stałych bywalców. Aktywnych jest od kilku do kilkunastu ( ) użytkowników. Aż trudno mi sobie wyobrazić, że latem 2007 aktywnych było aż 234. Przecież można coś zrobić, pozachęcać ludzi, pozakładać ciekawe tematy, zrobić selekcję użytkowników (to już admina/adminów sprawa)*. Myślę, że można tu zrobić jeszcze wiele ciekawych rzeczy. I teraz, co wy na to? Jak nie patrzeć najwięcej zależy w tej kwestii od moderatorów i tych, którzy tu czasem jeszcze wpadają.
*chodzi mi głównie o to, że są użytkownicy, którzy mają np. od 0-10 postów i aktywni byli ostatnio w 2004 roku, a takich jest wielu -------------------- Give my gun away, when it's loaded
|
harolcia |
03.10.2010 21:04
|
przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta |
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:05 |