Operacja Uratować Magiczne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Operacja Uratować Magiczne
Nor |
26.09.2010 16:48
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 06.08.2009 Płeć: arbuz |
Słuchajcie, mam pytanie. Czy chcecie uratować magiczne? Wszyscy dobrze wiedzą i widzą, że forum ledwo zipie, a niedługo mogą pozostać z niego tylko zwłoki. Nowi ludzie się zniechęcają - została już tylko grupa stałych bywalców. Aktywnych jest od kilku do kilkunastu ( ) użytkowników. Aż trudno mi sobie wyobrazić, że latem 2007 aktywnych było aż 234. Przecież można coś zrobić, pozachęcać ludzi, pozakładać ciekawe tematy, zrobić selekcję użytkowników (to już admina/adminów sprawa)*. Myślę, że można tu zrobić jeszcze wiele ciekawych rzeczy. I teraz, co wy na to? Jak nie patrzeć najwięcej zależy w tej kwestii od moderatorów i tych, którzy tu czasem jeszcze wpadają.
*chodzi mi głównie o to, że są użytkownicy, którzy mają np. od 0-10 postów i aktywni byli ostatnio w 2004 roku, a takich jest wielu -------------------- Give my gun away, when it's loaded
|
Katon |
05.11.2010 12:05
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Pitchfork to nie bardzo jednak. Niezależna.pl też średnio. Jak już chcesz mi przyporządkować medium to zostańmy przy Rzepie. Strasznie się frustrujesz, a ja sobie tylko zażartowałem. Nie wiem czy rządziłeś tu niepodzielnie dzierżąc intelektualne berło kiedy mnie nie było, czy co.
Swoją drogą fascynuje mnie prawidłowość, która nie pozwala nikomu zjechać rządu bez rytualnych zapewnień, że opozycji nienawidzi się jeszcze bardziej. Trochę to śmieszne. O, masz dziś urodziny. No to PIS BRO Ten post był edytowany przez Katon: 05.11.2010 12:08 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:01 |