Dexter
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dexter
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Oglądacie go? Co o nim sądzicie? Ja uważam, że jest on naprawdę wciągający. Sezon 2 tak samo, jak i 1 W razie braku zainteresowania tym serialem na tym forum, proszę o usunięcie tematu Ten post był edytowany przez asiatal: 01.11.2007 23:29 |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znaczy się: ja ma tak, że nawet jak ciagną jakiś serial w nieskończoność to i tak jeżeli podobało mi się pierwsze dwa sezony to oglądam go do końca. Piąty sezon. Mam nadzieję, że to już ciągnie ku końcowi, bo odnoszę wrażenie, że mogą ten serial zepsuć. Wszystko fajnie, odcinki co tydzień, ale nie są one już tak porywające jak wcześniej. Lumen? Santa Muerte? Nie łapię żeby to się jakoś łączyło... Sam już nie wiem, ale myślę że: albo Dexter pod koniec tego sezonu zostanie odkryty, albo jakoś zmieni podejście do życia za pomocą tej Lumen, bo ona widzi dużo więcej niż Rita i jest w stanie więcej zrozumieć. btw czy scenarzyści nie wrzucili jej po prostu na miejsce Rity?...
Ten post był edytowany przez Zeti: 28.11.2010 23:22 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:33 |