[filmy] Najlepiej Odegrane Sceny..., Czyli wasze ulubione kilka sek. z filmu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Najlepiej Odegrane Sceny..., Czyli wasze ulubione kilka sek. z filmu
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak jak w temacie. Opiszcie sceny, podajac tytul filmu i aktora, ktore wywolaly u was niesamowite emocje.
Ja zaczne: Moja ulubiona aktorka - Radha Mitchell Film - Człowiek w ogniu (Man in fire) z 2004 roku Scena - Gdy Radha (gra role matki porwanej dziewczynki) dowiaduje sie przez telefon, ze jej dziecko zostalo zabite (jej reakcja). { - jak na kogos ta scena nie podzialala, to ja nie mam slow...} -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Ja lubię jak nagle bohaterzy doznają olśnienia i zaczynają rozumieć więcej a ogląd im się zmienia o 180 stopni, np:
12 małp- chwila jak dociera do p. psycholog, że rzeczywiście zginie 5 miliardów ludzi a "psychol" mówi prawdę... ale też działa na mnie scena taka jak w Sztucznej Inteligencji - gdy mamuśka wymawia w łazience czarodziejskie słowa a robotodziecko zwraca się do niej "mummy"... -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 01:09 |