Luna Czy Ginny ?, Którą wolicie ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Luna Czy Ginny ?, Którą wolicie ?
Luna2000 |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 08.08.2011 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak sądzicie? Która czarodziejka jest lepsza Luna czy Ginny (Dżini). Ja osobiście wolę Luna ponieważ, w niektórych momentach Ginny jest troszkę denerwująca
Ten post był edytowany przez Luna2000: 02.09.2011 20:59 -------------------- ![]() Przestań się bać nie chowaj głowy w piach ,żyj bo życie to najlepsze co mogłeś dostać . ! |
![]() ![]() ![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Tak naprawdę to często zastanawiałam się na ile to, że Ginny jest denerwująca, wynika z faktu, że narracja jest prowadzona bardziej z punktu widzenia Harry'ego. No bo chłopak, zwłaszcza od piątego tomu, jest zakochany, przez co Ginny "wygląda" na lepszą i fajniejszą, niż to można wywnioskować z jej faktycznego zachowania i relacji z innymi bohaterami.
A Luna... Co prawda buja w obłokach notorycznie, ale z drugiej strony - zdaje sobie prawę z tego, co sie dzieje, i mądra z niej bestyjka, zwłaszcza w sytuacjach zagrożenia. Co się dziwić, w końcu jest z Ravenclawu ![]() Tak czy owak wygrywa Luna, choć Ginny nie oceniam jakoś super-negatywnie. Tylko to raczej nie mój typ człowieka. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:57 |