Dlaczego Nazywacie Się Tak, A Nie Inaczej?, czyli skąd się wzięły wasze nicki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dlaczego Nazywacie Się Tak, A Nie Inaczej?, czyli skąd się wzięły wasze nicki
MariettaGordon |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 37 Dołączył: 31.08.2012 Skąd: Lestrange Manor Płeć: Kobieta ![]() |
Jak w tytule
![]() Może ja zacznę... To imię i nazwisko postaci wymyślonej przez mnie. Nie jest oczywiście jedyną postacią mojego autorstwa ale moją ulubioną. W niektórych fickach Marietta będzie miała zmienione nazwisko, albo kolor włosów, ale to i tak będzie ta sama Marietta - tolerancyjna, wierna i będąca w stanie zrobić wszystko dla dla swoich przyjaciół ![]() Poza tym... Zawsze chciałam mieć na imię Marietta ![]() -------------------- Wolność to nie stan, ani miejsce.
To nie poglądy ani prawa. To cholerny wrzask pełen nienawiści lub radości, w który wkładamy całe swoje serce i nie obchodzi nas, że wezmą nas za wariata. I'm from Slytherin, bitches. |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Brace yourselves, wyciąganie brudów is coming.
Nie no, może teraz to niegdysiejsze kółko wzajemnej adoracji starszych użytkowników urasta do rangi nie wiadomo jakiego problemu, jak się na to patrzy z perspektywy czasu, ale mi to jakoś nigdy bardzo nie przeszkadzało. raz się tylko mocno zdenerwowałam, jak mi Katon zedytował i usunął treść posta gdzieś na FG, co go klepałam przez kilkadziesiąt minut, bo się pomylił. Ale potem przeprosił, więc git. Avada miał z tym większy problem, to pamiętam, ale to może dlatego, że dużo takich akcji koncentrowało się na nim (bo trollował straszliwie, nie mówcie, że nie), poza tym ma głęboko zakorzenione poczucie społecznej sprawiedliwości. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:09 |