[d] Ślizgońskiego Nowego Roku, noworoczne drabbelkowe dramione
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[d] Ślizgońskiego Nowego Roku, noworoczne drabbelkowe dramione
MariettaGordon |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 37 Dołączył: 31.08.2012 Skąd: Lestrange Manor Płeć: Kobieta ![]() |
Okej. To moje pierwsze drabble, dokładnie sto słów. To wcale nie jest taka prosta sprawa, jakby mogło się wydawać!
Inspiracją był mój dzisiejszy ból istnienia. Tekst jest niezbetowany, sama go przeanalizowałam i wydaje mi się że nie ma błędów, ale jeśli są, to śmiało mi je wytykajcie ![]() I życzę wam wszystkim ślizgońskiego Nowego Roku! ![]() *** Tytuł: Ślizgońskiego Nowego Roku Autor: MariettaGordon Rodzaj: Drabble Parring: Dramione Beta: Brak Hermiona Granger uniosła powieki, które wydawałyby się być jak z ołowiu. Poczuła rozsadzający jej głowę od środka ból, a suszyło ją tak, że miała wrażenie, że byłaby w stanie wypić całą wodę na świecie. Czuła się na tyle podle, że mogłoby się wydawać, że gorzej być nie może. A jednak – swoistym szokiem dla niej był fakt, że jest kompletnie naga. A potem uświadomiła sobie, że pościel, którą jest okryta, jest zielona. Jęknęła z rozpaczą i na ten dźwięk kołdra się poruszyła, by po chwili wyłonić z siebie platynową, rozczochraną czuprynę. - Śpij, Granger, jeszcze wcześnie. – wymamrotał Draco Malfoy, ziewając szeroko. Ten post był edytowany przez MariettaGordon: 15.02.2013 23:48 -------------------- Wolność to nie stan, ani miejsce.
To nie poglądy ani prawa. To cholerny wrzask pełen nienawiści lub radości, w który wkładamy całe swoje serce i nie obchodzi nas, że wezmą nas za wariata. I'm from Slytherin, bitches. |
![]() ![]() ![]() |
dede |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 06.01.2013 Skąd: kato Płeć: buka ![]() |
coś nowego. zero konkretów ale można domyślić się wszystkiego
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 06.05.2025 21:48 |