Co myślicie o Harrym?, Jako
postaci książkowej...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co myślicie o Harrym?, Jako
postaci książkowej...
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat tylko z pozoru banalny. A tak
naprawdę o dziwo właśnie ten niepozorny gostek budził jakże skrajne emocje-
jedni wyzwywali go od mięczaków i przygłupów a inni bezgranicznie wyznawali,
z jednej strony kojrarzy się on jakby tylko z tą całą komercyjną
"otoczką" a zazwyczaj naszym ulubionym bohaterem jest ktoś
inny.
Więc skoro forum dopiero z wolna się rozkręca, wrócy do kwesti podstawowej. Co sądzicie o Harrym Potterze? I o jedno błagam- Nie wspominajcie przy żadnym kontekście o filmie, bo to zupełnie inna kwestia. Nie zainteresowanym proponuję przejście na TS, tam porzmawiacie o ciekawszych tematach niż wałkowany milion razy potter np o bziumie. Serdeczne zaporszenia składam. Hagrid -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Green |
![]()
|
||||
KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 18.05.2003 ![]() |
Ok, zgadzam się, ale I rozdział IV tomu naprawdę mi się podobał, kiedy pierwszy raz go czytałem. Dlaczego? To była zupełna nowość. Całe trzy tomy wszystko działo się wokół niego, a tu nagle na początku czwartej części czarne charaktery umawają się, jak go dorwać. Wiem że Harry'emu to się śniło, ale nie pamiętał później tej rozmowy, bo "im mocniej starał sobie przypomnieć, tym bardziej oberaz znikał z jego pamięci". Uwierz też, nie w każdej książce akcja dzieje się cały czas wokół głównego bohatera. |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 03:57 |