Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
ikar |
![]() ![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie, skąd? Ja już tam podałem
troszkę moich myśli na ten temat, ale proszę o umieszczanie swoich pomysłów,
doświadczeń i rad w tej kwestii w tym topicu ^^
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
kiedyś to przychodizło samo... siadałem
do kompa i nagle ogarniała mnie ochota coś napisać, stworzyć.
potem jakoś to zanikło, wspomagałem się muzyką ale i to przestało pomagać. ostatnio jakoś tak mało piszę, czasami wpadnie mi do głowy jakiś pomysł stworzony z kompilacji kilku motywów z różnych rzeczy - filmów, książek, mang, opowiadań... światów które znam... brakuje mi tej pierwotnej siły, tego popędu do pisania... szkoda że on umarł... powiem Wam, nie ważne co się dzieje i co Wam mówią pielęgnujcie TO w sobie jeśli to macie. Nie dajcie temu umrzeć. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:59 |