Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
ikar |
![]() ![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie, skąd? Ja już tam podałem
troszkę moich myśli na ten temat, ale proszę o umieszczanie swoich pomysłów,
doświadczeń i rad w tej kwestii w tym topicu ^^
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Ja natchnień to mam dużo, najczęściej z filmów. Najgorsze jat to, że gdy mam już jakiś pomysł to nie umie doprowadzić go do końca. Zaczynam pisać, później czytam w pewnym momencie to co już stworzyłem i wydaje mi się to beznadziejne. Wtedy zawsze kończe. Dlatego nie mogliście do tej pory przeczytać niczego ode mnie. Niedawno znowu zacząłem pisać coś nowego. Na razie mie się podoba. Zobaczymy co będzie później.... Aha/acha (??) wracając do natchnień. Mi najlepiej pisze się przy muzyce, nie ważne, czy ostrej czy nie. W końcu każda niesie sobą jakąś treść. 3majcie kciuki za moje nowe opowiadanie XD
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:24 |