Niezwykłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Niezwykłość
konfitiura |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 18.08.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Srebrny księżyc oświetla mi kartkę
Radość myśli oświetla mi umysł Pływam w szczęściu Bo mam niebieskie oczy Jak koraliki marzeń Połączone nicią iluzji Bo mam zieloną bluzkę Jak liście głodu na drzewie sytości Bo piję teraz Słodką wyobraźnię Z filiżanki w różową melancholię Bo mam czerwone usta Jak ogień miłości Na pochodni szaleństwa I kocham spokojny wiatr Wywołujący morze gniewu I sztorm niepokoju Dlatego pływam w szczęściu Bo czuję subtelną unikalność Prozy zwykłego dnia Ten post był edytowany przez konfitiura: 18.08.2008 21:04 -------------------- "Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni."
Juliusz Cezar "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett "Sznurówki znosiły mu się do cna i nie były już integralną częścią Kosmosu." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:01 |