By nie upaść
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
By nie upaść
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
Widzę ludzi,
przyjaciół? Widzę ludzi, nie będący ludźmi. Widzę tych, którym życie nie miłe, którym wszystko jest jedno, którzy stracili wiarę... Moi przyjaciele. Kiedyś przepełnieni radością Dziś klęczą przed obliczem Najjaśniejszego tłumacząc się ze swoich czynów, dobrych i złych... Patrzę na nich i tracę wiarę... Przed oczami staje mi obraz zimnych grobów, w deszczowym dniu. Oni nie mokną.. są już po drugiej stronie chmury. Patrzę na nich i obiecuję sobie, że nie upadnę tak łatwo. __________ Wcale nie oczekuję na jakieś wspaniałę komentarze. Wiem, że ten wiersz nie jest wspaniały, ale wcale nie zależało mi na ocenie. Jest on formą "wyrzucenia" tego, co we mnie siedzi. Wiersz ten dedykuję jednej osobie... Ona wie, że o nią chodzi... -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:25 |