Wiersze, poeci tutaj :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wiersze, poeci tutaj :)
Klaud ze Slytha |
![]() ![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Widzę, że na Fan Fiction namnorzyło się
nam od poetów
![]() No to tutaj umieszczajcie swoje wiersze ![]() Mają się tu tylko pojawiać wiersze i komenty do nich, z uzasadnieniem. Wszystkie komenty nieprzestrzegające tej zasady będą brutalnie usuwane, więc pomyślcie 10 razy zanim coś napiszecie (co tyczy się też innych topiców ![]() Temat przykleiłam ponieważ ludki mogą nie zauważyć go jak będzie na dalszej pozycji ![]() Ja pozwolę sobie umieścić swój wiersz. Ile warte jest życie? I tak sobie chodzę Po łąkach pełnych kwiatów Następuję komuś na nogę Zwiedzam miasto Kraków Tylko tyle w moim życiu robię Chodzę i myślę jak zmienić swoje życie Siadam przy stole, nalewam sobie picie I tak myślę sobie: Ile warte jest to życie? Mniej niż zero? A może tyci tyci? Nie wiem, niewiedza to ludzkie dzieło My korzystamy tylko z czasu który nam dano Zmienić jego biegu nie można Nadchodzi zima mroźna Po niej wiosna i lato Tak ten czas płynie A ja nadal siedzę w myśli gęstwinie... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 21:47 |