To Ja, Remus
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
To Ja, Remus
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
To ja, Remus
To przychodzi nocą Drzewo za oknem trzęsie się prawie tak mocno, jak ja Widzę wyraźnie - Wszystkie liście mają kształt łez Boję się To przychodzi nocą Mama i tata śpią w swojej sypialni Oddalonej sto lat świetlnych ode mnie Tak chciałbym krzyknąć, zawołać Ale nie wolno mi Boję się To przychodzi nocą Nieproszone, niechciane Nieuchronne Za chwilę strach będzie całym mną A ja sam Będę straszniejszy od niego Kiedy jest już po wszystkim I nie umiem znaleźć samego siebie W sobie Odkorkowuję butelki ze szkła w kolorze krwi Jedną po drugiej Do każdej wrzucam księżycowy kamyk I list napisany pismem, którego nikt nie potrafi odczytać "To ja Remus. Mam osiem lat. Boję się siebie". Otwieram okno i wrzucam butelki Do oceanu nocy Z góry na żałosnego rozbitka Patrzy z ironią bezduszne Srebrzyste oko *** Chciałbym zwrócić uwagę, że ani razu nie użyłem słowa "aluminium" (chociaż przy "srebrzystym oku" tak jakby zadrżała mi ręka). Ech, czuję się tak, jakbym zdradził przyjaciela... -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 22:46 |