Ogłoszenie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ogłoszenie
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Witam. Nazywamy się Stagnacja, istniejemy prawie że bez przerwy od końca 2001 roku i chcemy zaprezentować nasz kawałek, który wysyłamy na open stage'a tutaj. Proszę o dwie rzeczy: pierwsza to recenzja (jeśli mógłbym zasugerować: osobna dla samej kompozycji, osobna zaś dla produkcji, w której ciągle zamierzamy zmienić kilka rzeczy jeśłi wystarczy czasu) albo chociaż jakieś ogólne wrażenie, druga to prośba o głosowanie. Nawet jeśli się wam nie podoba. Nawet jeśli uznacie, że mam gejowski głos. Nawet jeśli bas nie stroi. Od poniedziałku (raczej - możliwe, że od jeszcze następnego) będziemy w spisie kawałków trzeciej edycji i naprawdę kżdy głos się liczy. Głos waszych znajomych, rodziców i wogóle no. Będę szczerze zobowiązany i nigdy o was nie zapomnę kiedy już będę uwielbiany jak Julian Casablancas =P
ściągnij Aha. Jeszcze jedno. Nie komentujcie tekstu. Nie ja go ułożyłem i wg. mnie to niegramatyczny bełkot, ale dobrze się śpiewa. Nie lubimy opowiadać o przekazie. Cały nasz przekaz to nasza muzyka. Prawie cały. Tak czy inaczej nie róbcie analiz, interpretacji i krytyk, bo nie ma co analizować. Najwyżej błędy. jak chcesz żebyśmy głosowali to mógłbyś podać poprawny adres. http://muzyka.onet.pl/openstage //s. uuu, faktycznie się pomyliłem. przepraszam/Katon Ten post był edytowany przez Katon: 31.05.2006 18:51 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:09 |