Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
11.04.2006 09:28
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
MisieK |
11.04.2006 09:47
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
dlaczeko żyd pisze się przez "ż"?
bo wymiania się na gaz. jesen z najbardziej idiotycznych jaki ostatnio słyszałem. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
11.04.2006 10:21
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Mam głupszy. Płyną dwa plemniki i jeden do drugiego:
- Ej, daleko jeszcze? - Stary, jesteśmy dopiero w przełyku... |
Child |
11.04.2006 11:10
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
dlaczego blondynka kleka przed wejsciem do sklepu?
bo na drzwiach napisano 'ciagnac' taki tam gwozdek -------------------- |
MisieK |
11.04.2006 11:10
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
co robi blondynka na środku oceanu?
czeka na walenie ... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
11.04.2006 14:39
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Idzie sobie ksiądz, spotyka drugiego klechę. Ten się patrzy na jego buty i się pyta:
-Zamszowe? -Niee...za własne. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Hefaj |
11.04.2006 14:51
|
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
to o ufojudku i mydełko fa.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
11.04.2006 14:51
|
_^__ kolejny idiotyzm:
czym się różni blondynka od komara? jak komar ssie nie trzeba go głaskać po głowie. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
11.04.2006 14:53
|
Ale głupi! No właśnie o takie mi chodzi. Może tylko bardziej obleśne. Mam koleżankę, która zna tylko jeden kawał i opowiada go zawsze. To najgorszy kawał świata. O głowie.
Pewnego dnia w szcześliwym małżeństwie narodziła się Głowa. Rodzice byli dla niej dobrzy, jednak Głowa nie była szczęśliwa. W pewien słoneczny dzień patrzyła przez okno i zobaczyła jak inne dzieci grają w siatkówkę: - Mamo, mamo. - powiedziała Głowa. - Chciałabym mieć rączki. - Pomódl się do Bozi, napewno ci da. I faktycznie. Po żarliwej modlitwie prosto z Głowy wyrosły rączki. Kilka dni później Głowa siedziała na parapecie bawiąc się kostką rubika. Zobaczyła jak jej rówieśnicy grają w piłkę nożną. - Mamusiu... - cicho rzekła Głowa. - Chciałabym mieć nózki. - Pomódl się gorąco do Bozi, napewno ci da. Cóż, modlitwa znów poskutkowała. Prosto z Głowy wyrosły piękne i okazałe nogi. - Widzisz? - powiedziała radośnie mama. - A teraz idź się wykąpać. Możesz już umyć się sama. Głowa poszła się wykąpać. W tym czasie wrócił do domu ojciec. Po chwili z łazienki dały się słyszeć pluski i straszlie krzyki. Mama pobiegła tam zaniepokojona i wpadła na wychodzącego z łazienki tatę. Był cały we krwi, ale na jego twarzy malował się uśmiech: - Ale zajebałem pająka! Był taaaaaki wielki i paskudny. Ciężko wam będzie mnie przebić. Nie istnieje gorszy kawał. |
MisieK |
11.04.2006 14:56
|
a to z kadłubkiem i czepkiem znacie?
aż za dobrze/Katon Ten post był edytowany przez Katon: 11.04.2006 14:56 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
11.04.2006 14:58
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
podejmuje wyzwanie
Do niewielkiego sklepiku muzycznego przy lubelskim deptaku wchodzi znany poznański kolekcjoner ludowych instrumentów muzycznych z całego świata. - Czy dostanę u was – pyta wyniośle – wygarbowaną skórę kozy do polskich tradycyjnych dudów ? - Niestety nie mamy – odpowiada sprzedawca - No pewnie skąd w takim grajdole byłaby wygarbowana kozia skóra – komentuje wybitny specjalista – A może jest bejcowana skorupa żółwia do kongijskiego conca ? - Nie - Cóż za pipidówa – mruczy pod nosem klient – To może chociaż znajdzie pan czesane włosy z końskiego ogona do irlandzkiej harfy celtyckiej ? - Przykro mi - odpowiada poirytowany sprzedawca – Ale mogę panu zaproponować świeżutkie krowie p*zdy do niemieckich harmonijek ustnych. -------------------- |
Katon |
11.04.2006 15:02
|
Lepszy od mojego. Mnie tam nawet trochę bawi.
Przychodzi facet do sklepu z bronią: - Dzień dobry, czy jest mleczko? - Nie proszę pana, to sklep z bronią. - Aha. Dowidzenia. Na drugi dzień przychodzi znowu: - Dzień dobry, czy jest mleczko? - Przykro mi, ale to sklep z bronią. Nie sprzedajemy tutaj mleka. - Aha. Dowidzenia. Sytuacja powtórzyła się jeszcze dwa razy i obrotny sprzedawca wpadł na pomysł. Kupi mleko w mleczarni na rogu i sprzeda temu idiocie trzy razy drożej. Zadowolony czekał na klienta. - Dzień dobry, czy jest mleczko? - Tak. Jest. - Ooo, to macie konkurencje, bo tak na rogu jest mleczarnia. |
Absolution |
11.04.2006 15:02
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta |
dobre
Siedzą dwie głuche sowy na drzewie. Jedna mówi do drugiej: - Mam cię w dupie. - A ja cię w dupie. |
MisieK |
11.04.2006 15:03
|
katon literówe popraw;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
11.04.2006 15:04
|
Nowe pismo dla ksiezy - Prayboy
-------------------- |
Hefaj |
11.04.2006 15:12
|
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(Katon @ 11.04.2006 16:02) Lepszy od mojego. Mnie tam nawet trochę bawi. Przychodzi facet do sklepu z bronią: - Dzień dobry, czy jest mleczko? - Nie proszę pana, to sklep z bronią. - Aha. Dowidzenia. Na drugi dzień przychodzi znowu: - Dzień dobry, czy jest mleczko? - Przykro mi, ale to sklep z bronią. Nie sprzedajemy tutaj mleka. - Aha. Dowidzenia. Sytuacja powtórzyła się jeszcze dwa razy i obrotny sprzedawca wpadł na pomysł. Kupi mleko w mleczarni na rogu i sprzeda temu idiocie trzy razy drożej. Zadowolony czekał na klienta. - Dzień dobry, czy jest mleczko? - Tak. Jest. - Ooo, to macie konkurencje, bo tak na rogu jest mleczarnia. rozwaliło mnie. XD no cóż , co się dziwić , egzytuję w BRODZIKU INTELIGENCJI. XD Elva , daj kawał o pączkach! o , i ja jeszcze 2 dodam! Najrótszy dowcip o pedałach? Ten tego! Spotykają się w Tartarze Edyp i Syzyf. Edyp do Syzyfa: - Yo , Rolling Stone! na co Syzyf: - Yo , Motherfucker! XD Ten post był edytowany przez Hefaj: 11.04.2006 15:14 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
11.04.2006 15:17
|
dowciap o paczkach - znaczy sie ten z mala dziewczynka i pewnym pytaniem? :>
-------------------- |
Hefaj |
11.04.2006 15:18
|
QUOTE(Child @ 11.04.2006 16:17) nie! a jaki to? XD -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Ahmed |
11.04.2006 15:19
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Idzie facet i widzi biedną, żebrzącą dziewczynkę:
- mała dziewczynko, chcesz na pączka? -a jak to jest na pączka? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
11.04.2006 15:19
|
Do zaplakanej dziewczyny siedzacej na ulicy podchodzi facet i pyta sie:
- Dziecko, nie placz. Moze chcesz piec zlotych na paczka? - A jak to jest, ku*wa, na paczka?! fcuk. zostalem bylem uprzedzon. Ten post był edytowany przez Child: 11.04.2006 15:21 -------------------- |
Hefaj |
11.04.2006 15:21
|
geeez. XD
a teraz dwa naprawdę BRUTALITI: Przychodzi Maciuś* ze szkoły i mówi: - Mamo! Mamo! Dostałem dzisiaj 6 z Matmy! - No i co się cieszysz? I tak masz dałna! Faceta bolał łokieć. Poszedł do lekarza ale lekarz kazał mu tylko przynieć mocz do analizy. Goć się wnerwił i do butelki wlał mocz żony, córki, swój i dodał jeszcze oleju silnikowego. Zaniósł lekarzowi i po dwoch dniach przyszedł po diagnozę. A brzmiała ona następująco: • Córka jest w ciąży, żona ma kochanka, olej w pańskim samochodzie nadaje się tylko do wymiany a pan niech przestanie walić konia w wannie to nie będzie pana bolał łokieć. *wszelkie podobieństwo i aluzje do pewnych postaci z polskich seriali - niezamierzone. XD -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Katon |
11.04.2006 15:24
|
Idzie sobie dziewczyna przez park. Strasznie chce jej się palić. Boże, jak bardzo chce jej się palić. Jest ciemno i pusto. Nagle widzi żar z papierosa. Ktoś tu jest. Ktoś kto pali!!! Dziewczyna podchodzi i pyta:
- Mogłiby mi panowie dać papierosa? Chamski śmiech. Dwaj goście. Pewnie nie młodzi. - Jasne, lalka, ale nie za darmo. Dziewczynie naprawdę bardzo chiało się palić. Kiedy wstała z kolan facet wyjął zapalniczkę. Podał jej papierosa. I odpalił. W świetle zapalniczki zobaczyła jego twarz. - Tato?!?!?! - Kaśka?!?!? Ty palisz?!?!?!? |
Ahmed |
11.04.2006 15:30
|
Po latach spotkało się trzech przyjaciół z liceum. Chcąc, nie chcąc rozmowa zeszła na teściowe.
- Ja - mówi ten z IVd który skończył medycynę - załatwię gdzieś cyjanek i dodam ku*wie do kawy. Ten po politechnice ( z IV c), zapodaje swój pomysł : - Wezmę ku*wa pożyczkę, kupię starej pipie Renault Clio i przetnę przewody hamulcowe. Niech się rozwali na drzewie, suka. Gość z klasy sportowej, którego losy rzuciły na AR, mówi : - A ja kupię dwadzieścia tabletek Ibupromu, wezmą to wszystko do gęby, przeżuję, zrobię z tego kulę, wysuszę ją w mikrofali, i zostawię na stole w kuchni. - Ale po co ? - pytają koledzy - Wejdzie ta stara raszpla do kuchni, zobaczy kulę i powie "Ale wielka tabletka Ibupromu". A ja wtedy wypadnę z łazienki i pierdolnę ją siekierą w plecy. Świetny=D Ten post był edytowany przez Katon: 11.04.2006 15:31 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Hefaj |
11.04.2006 15:30
|
QUOTE(Ahmed @ 11.04.2006 16:30) Po latach spotkało się trzech przyjaciół z liceum. Chcąc, nie chcąc rozmowa zeszła na teściowe. - Ja - mówi ten z IVd który skończył medycynę - załatwię gdzieś cyjanek i dodam ku*wie do kawy. Ten po politechnice ( z IV c), zapodaje swój pomysł : - Wezmę ku*wa pożyczkę, kupię starej pipie Renault Clio i przetnę przewody hamulcowe. Niech się rozwali na drzewie, suka. Gość z klasy sportowej, którego losy rzuciły na AR, mówi : - A ja kupię dwadzieścia tabletek Ibupromu, wezmą to wszystko do gęby, przeżuję, zrobię z tego kulę, wysuszę ją w mikrofali, i zostawię na stole w kuchni. - Ale po co ? - pytają koledzy - Wejdzie ta stara raszpla do kuchni, zobaczy kulę i powie "Ale wielka tabletka Ibupromu". A ja wtedy wypadnę z łazienki i pierdolnę ją siekierą w plecy. ej , to jest fajne a nie ugli! -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Ahmed |
11.04.2006 15:35
|
.miażdży. (popularny szkolny dowcip, tam gdzie słówko liceum zawsze podajemy II LO im. Hetmana Jana Zamoyskeigo w Lublinie - meine Schule!)
Ten post był edytowany przez Ahmed: 11.04.2006 15:35 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:28 |