Boginy, Jak by wyglądał wasz bogin?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Boginy, Jak by wyglądał wasz bogin?
Katty |
25.08.2005 09:13
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru |
Coż...Zdecydowanie jednym z moich najpiękniejszych wspomnień jest poznanie Krzysia i Oli w Turcji...Nasze wspólne rozmowy i lot balonem...Żarty...Och, to było cudowne. Krzysiu i Olu, jeśli KIEDYKOLWIEK to przeczytacie to wiedzcie, że jesteście CUDOWNI!!!
Inne fajne wspomnienia...Każde spotkanie z Joan...Mój pies...Przeczytane książki...Wygrana w konkursie...Trochę by się nazbierało -------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie |
Marionetka |
25.08.2005 15:48
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa |
QUOTE(Goomisia @ 25.08.2005 09:12) A czy macie już wybrane dobre wspomnienie które go odstraszy??? Ja mam – jest ich kilka i chyba bym musiała poeksperymentować które myśli najszybciej podziałają. Moje to byłoby... Guziczek jako Hera w naszej mitologicznej prezentacji xD -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Joan P. |
25.08.2005 15:55
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. |
Nie mam bladego pjęcia, jaki mógłby być mój bogin. Naprawdę. A jakie w spomnienie mogłoby go odstraszyć? Chyba każda głupawka dziewczyny, która nosi imię Alk@.
-------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
grlouiee |
25.08.2005 16:30
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta |
No jak wczesnij wspomniałam, dzisiaj miałam spotkanko z boginem.
Wrzeszcząc co sił Riddikulus myslala, o pozytywnych rzeczech czyli m.in: Jak poznałam moich naprawde swietnych przyjaciół Jak wygrywałam jakies konkursyy Jak poznałaam yyyyy ...... Nadejście wakacji I wieeeleeee wieeeeelee innych, no troche ich jest -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** |
Avery |
25.08.2005 20:37
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna |
Prawdopodobnie bylby to trzydziesto metrowy karaluch lub cos podobnego
-------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Joanna Legister |
25.08.2005 21:26
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 03.06.2005 |
Mój błagam nie śmiejcie sie ale wyglądałby jak jak.............. MALINOWE CIASTECZKO
-------------------- *** „Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego!” W mojej szkole oczywiście :D |
Daga |
25.08.2005 22:59
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica |
ciasteczka mozna się brzydzić NIE BAĆ.
czyzbyś nie zrozumiała tematu? -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Główny Alchemik (hehehe) |
Gem |
25.08.2005 23:11
|
Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta |
Avery jaki masz piękniusi avatarek :> aż ślinka cieknie...
Zara...bogin, tak? To mój by wyglądał jak facet ubrany do ślubu. Nie wiem,chyba zostane stara panną :|... -------------------- |
Joan P. |
26.08.2005 09:23
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 29.06.2005 Skąd: z ciemnego zaułka Nokturnu. No i Lunatycznego. |
Właśnie! Dzięki! Mój bogin byłby zapewne mną ubraną w suknię ślubną. Tego się chyba boję najbardziej. Albo gromadką dzieci. Moich, w dodatku. Brr...
Zaraz... W co śmiesznego mogło by się to zamienić? Może w jedną z głupawek mojwej siostry...? -------------------- ''To rewolwer w twojej kieszeni czy po prostu przyjemnie ci mnie widzieć?''
(Mae West) Członkini zarządu THE MARAUDERS -Fanklubu Huncwotów ( Peteromaniaczka Naczelna ) |
Joanna Legister |
26.08.2005 10:22
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 03.06.2005 |
QUOTE(Daga @ 25.08.2005 23:59) Ja sie nie brzydze ale boje Riddikulus -------------------- *** „Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego!” W mojej szkole oczywiście :D |
grlouiee |
26.08.2005 10:39
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta |
Można sie i ciasteczek bac
Sa rozne fobie pzreciez Ciasteczkofobia Mój bogin z polskeigo chyba zostanie moja nowa wychowawczynia -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** |
Ronald |
29.08.2005 21:58
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna |
Mój bogin-ja sztywny.
Albo-pan od w-f(on jest gorszy od Sami-Wiecie-Kogo<jesli to jest możliwe>) -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss |
Daga |
29.08.2005 22:02
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica |
a wy ciągle i ciągle z tymi nauczycielami.. trochę obiektywności. Zdarzają się naprawdę nie do zniesienia, ale bez przesady.
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
Główny Alchemik (hehehe) |
Khannah |
30.08.2005 11:50
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.08.2005 Skąd: Z czterech stron świata |
Bogin, hmmm?
Chyba pusta butelka po połówce - Starogardzka. Nieeee, nie dlatego, że piję... Taka butelka zabiła mojego kota... Tak mi go szkoda. Zabiłabym tego człowieka, co nią rzucił! -------------------- ...Już wiem,
na zawsze pamiętać będę, by z Czartami tańczyć, bo Święci są zimni, bieli... |
Bella |
30.08.2005 13:52
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 07.07.2005 |
Och boginem dla mnie byłby na pewno wielki pająk taki owłasiony.. czasami po moim pokoju chodza takie małe boginki i od razu rzucam na nie riddikulus
-------------------- "Mam nadzieję, że kiedy następnym razem zdecyduje się pan bezmyślnie komuś zagrozić, narazi pan na niebezpieczeństwo swoje własne życie, i, dla dobra ludzkiej rasy, mam nadzieję, że je pan straci"TS
"The Dark Arts,are many, varied, ever-changing, and eternal. Fighting them is like fighting a many-headed monster, which, each time a neck is severed, sprouts a head even fiercer and cleverer than before. You are fighting that which is unfixed, mutating, indestructible." THE SNAPERS - Uczeń Alchemika |
Gem |
30.08.2005 17:44
|
Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta |
Ale najgorszy bogin to byłby świat bez Howarda Shore, Harry'ego Gregsona-Williamsa...to twórcy soudtracków jakby ktoś nie wiedział XD.
-------------------- |
Joan |
31.08.2005 18:30
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Ze Slytherinu |
Mój bogin to wszelakie rodzaju robactwo... Począwszy od motylków i biedronek a kończąc na larwach kokosowych i wielkich owłosionych pająkach...
OKROPIENSTWO!!! -------------------- Członkini The Maradeuders- fanklubu Huncwotów |
angela^^ |
02.09.2005 23:46
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 76 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: spod Warszawy |
z moim boginem byloby chyba tak jak miala pani Weasley w 5 tomie. strasznie się boję śmierci kogoś bliskiego, szczegolnie rodziny.
|
Ronald |
07.09.2005 20:53
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna |
Myslałem, że mój pan o w-f jest wstrętny. Ale ostatnio zobazyłem bogina na jawie. Wygląda jak zawodniczka sumo i jest moją anglistka. Jak się za bardzo wkurzy to galareta pod jej broda się wstrętnie trzęsie. BŁEEEEEEEEEEEEEEEE
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss |
nosferatu |
07.09.2005 21:23
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Skierniewice |
Mój by zamienił się w moja ukochaną babcię tyle, że martwą
Ten post był edytowany przez nosferatu: 07.09.2005 21:34 -------------------- W każdym można zobaczyć coś dobrego !!! 3ba tylko poszukać !!
|
vigga |
09.09.2005 15:48
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn |
śmierć moich bliskich. kalectwo. nieuleczalna choroba...
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
moniczka |
09.09.2005 16:51
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta |
Moj bogin...hm...to bylaby chyba smierc, tego boje sie bo nie wiem co jest po smierci.
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Xel |
10.09.2005 14:16
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 |
Mój bogin ?
Chyba tak jak mówicie ktoś bliski ale raczej nie martwy tylko zachowujący sie nienaturalnie np. próbujący mnie zaatakować albo pod wpływem jakiejś choroby psychicznej. Bardzo nie lubie jak ludzie zachowują się dziwnie i nieprzewidywalnie (no coś np. jak opętanie). Bo wogóle to lubie losowość zdarzeń i nieprzewidywalność -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
Oo.Motylczyca.oO |
10.09.2005 14:47
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.09.2005 |
W wielkiego, włochatego pająka
-------------------- Łzy cicho rzeźbiąc duszę na kształt róży
Szlachetny zarys, który kocham tak Lekko chłodziły pożar mojej twarzy Kiedy śpiewałam ten pierwszy raz |
Lotka |
16.09.2005 21:19
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 16.09.2005 |
QUOTE(Goomisia @ 25.08.2005 10:12) A czy macie już wybrane dobre wspomnienie które go odstraszy??? Ja mam – jest ich kilka i chyba bym musiała poeksperymentować które myśli najszybciej podziałają. Moim boginem byłby pan od biologi , śmierć, kalectwo i Zuźka. A dobre wspomnienie które go odstraszy to chyba wspomnienie o mojej kochanej, starej klasie z podstawówki Ten post był edytowany przez Lotka: 16.09.2005 21:22 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:44 |