FORUMOWICZE!, MU-SI-CIE TO ZO-BA-CZYĆ! WSZYSCY!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
FORUMOWICZE!, MU-SI-CIE TO ZO-BA-CZYĆ! WSZYSCY!
Sumiko |
14.09.2003 19:53
|
>>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna |
Visalka serduszko moje fajnie, że wpadłaś
=************
I całus dla Empa =* za umieszczenie tego fficka. Bo to jest właśnie ffick starego, dobrego forum... cudo... Pamiętam jak go, czytałam... to było gdzieś dwa-trzy tygodnie po moim zalogowaniu... ehhhhhhhhhhhh sentymencik -------------------- dupa.
|
nadya |
15.09.2003 22:16
|
||
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
A mi sie podobaly, szkoda ze ich nie masz z komedie w kryminal. Jest tragikomdia, ale krymikomedii w teorii nie ma, a tu prosze=P -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
||
Nadine |
16.09.2003 17:02
|
||
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta |
Ja za to uważam je za o wiele lepsze, bardziej interesujące od tych początkowych partów. Szkoda,że nie zachowały się kolejne cześci. -------------------- Carry me back to Old Virginny
There's where the cotton and the corn and tatoes grow There's where the birds warble sweet in the spring time Carry me back where my heart longs to go |
||
Hagrid |
16.09.2003 22:07
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Dobra w takim razie może warto by raz
zabrać się za porządne poszukiwania?
Czy ktoś ma dostęp do pełnego tekstu TSFF 2 i 3? Jeśli tak to niech opublikuje w Labiryncie Wyobraźni. Poszukajcie na kompach, może też coś znajdziecie. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Empire |
18.09.2003 20:26
|
Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna |
Hagrid TSFF 2 to ja mam, cały.
Kiedyś może wrzucę.. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:53 |