Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Łuuu, uważaj, bo tu kilku WojtkówDwanaście tylko czeka na takie deklaracje =D
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
okej, odwołuje - poniżać może mnie tylko Avalanche ;p
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
łe. ja się tak nie bawię [;
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
matko. ja cię poniżyłam!!!? O.o za co?
/a może mi avatar zwinęłaś? ;d/ -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
nieee, poniżyłaś mnie, bo ja poniżyłam jakąś nową użytkowniczkę za odgrzebywanie starych tematów ;p i zwróciłaś mi brutalnie uwagę, że się mam nie rządzić, przez co ja całą noc nie spałam ze strachu ;p
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
XDDDDD
*padłam i kwiczę XD* co za brutalność. agresja. gwałtowność! kupię Ci kiedyś pudło czekoladek w ramach rekompensaty ;d -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Nimfka |
![]()
|
śmiej się, śmiej, nie masz pojęcia jak ja się bałam ;p
ale o czekoladkach będę pamietać ;p -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A ja tu jestem dopiero prawie rok i jak tak czasem czytam wasze dyskusje, to żałuję, że tak krótko.
![]() Serio, niektóre stare tematy sam bym z chęcią odkopał. I coś "mądręgo" powiedział. Ale archeologia to już nie moja dziedzina. A poza tym, trudno czasem włączyć się do obecnych dyskusji. Bywa, że nie rozumiem żartów, bo wy się znacie od lat i żarty są bardzo prywatne. Cóż, mówi się trudno. Magiczne uwielbiam za fanfiki, za możliwość podyskutowania z ludźmi (a tego w rzeczywistości mi bardzo brakuje), no i za Katona - jako niedościgniony wzór w wielu kwestiach. Choćby muzyki i pisania genialnych postów na początek. I to nie jest wazelina. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Avalanche vel Wielki Imperator Imp Impotent vel Żwirek!
|
avalanche |
![]()
|
QUOTE Serio, niektóre stare tematy sam bym z chęcią odkopał. a zasadził ci ktoś kopa w...? ;dddddd Muchomorek ;* -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Też się kiedyś bałam Wielkich Złych Forumowiczów XD Ale to jeszcze przed fioletem było...
Ava, ja Cię zupełnie nie kojarzę XD -------------------- |
avalanche |
![]()
|
ja zanim się odezwałam na forum wogóle to długo go czytałam. i też się bałam modów. a jak sie zapoznawałam z niektórymi modami to hoho, co za przeżycie ;ddd (Psajcho, Hagrid...;d)
a ja Cię chyba Sih kojarzę. tak przez mgłę ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Nimfka |
![]()
|
hyh, niektórych to ja się boje do tej pory, dlatego tak mało piszę ;p
ale zawsze zawsze bałam się Cat. bardzo długo. nie jestem pewna do końca czy mi przeszło ;] -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja sie boje kiszonych ogorków
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ja matki, siostry i psa
ojca z zaświatów i lwa i czarnej wołgi. a tak naprawdę to nikogo. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a ja matki, siostry i psa ojca z zaświatów i lwa i czarnej wołgi. a tak naprawdę to nikogo. a złych i okrutnych morderców z Twojej strasznej książki, po przeczytaniu której zrobiło mi się bardzo nieprzyjemnie? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja się dzisiaj zorientowałem, że 'Cat' to po angielsku znaczy kot. refleks.
lubię to forum, bo chociaż nie miałem okazji z nikim skonfrontować się live (ops, sorry, pozdrowienia dla Shell:*) to poznałem tu kilku przednich ludzi, kilku buców i tym podobnych. nie kumam o co chodziło z jakimś fioletowym, napisałem na forum potter'owym chyba ze 3posty, nie słucham nrr i rzadko kiedy udzielam się w poważniejszych dyskusjach, ale i tak czuję się tu świetnie. za jakiś czas znowu powstanie podobny temat i znowu będziemy się nawzajem po jajcach lizać i wspominać jak to kiedyś nie było zajebiście...dzisiejszy dzien to będą dla nas stare dobre czasy ;d -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bo ja z nia 5 lat temu na nartach bylem na obozie
![]() Neo: Moj avatar? Pokaze Ci go kiedys. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Przemku! ja cie lubie. fajny jestes. powoli sie wkrecasz i idzie ci to calkiem ladnie.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
hej, btw, Myśka- kiedyś zostawiłaś mi wiadomość na gadu, a ja nie pamiętam dlaczego Ci nie odpowiedziałam (znalazłam to niedawno szukając czegoś w archiwum). ale wiedziałam kim jesteś i nadal wiem
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
jeeeea :)
ale obiecaj ze jak sie zapuszcze nastepnym razem w okolice warszawy albo ciebie zniesie na polnoc to pojdziemy na kawe! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
I promise ;p
(tylko nie zapomnij!) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Dzięki, Myśka.
![]() O, dopiero teraz przeczytałem: QUOTE kochamy Przemka Z. za jego komentarze do najlepszych ficów Fajnie. Tylko cały czas mam przykre uczucie, że to sprytnie ukryta ironia ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sie modów nie bałem, tylko ajk na mnei krzyczeli (Bogu dzięki rzadko to było) to czytałem i starałem się ich więcej nie wkurzać. Raz tylko z Cat się tak jakoś mocno sciąłem
![]() Szkoda tylko, ze jeszcze nikogo z Warszawy nie poznałem na tyle żeby móc się z nim spotkac ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 10:11 |