Co Z Sylwestrem ??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co Z Sylwestrem ??
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Siakieś plany :>? Hem.. ?
-------------------- ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no wlasnie ni ma zadnych.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
impreza w dwupokojowym mieszkaniu. znaczy u mnie. narazie zapowiedzialo się 45 osob.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale bedzie luzu =p
Jeżeli się uda to przejmujemy dom kumpla. Jeżeli nie - jakąś knajpę ;P -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
własna impreza, choć nie tak ambitna jak Miśka =))
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja sie prawdopodobnie wbijam na domoweczke do Poznania razem z ekipa ;> a jak nie wypali to na inne domoweczke, wiec alternatywy jakby co - sa.
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE no wlasnie ni ma zadnych. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Robimy imprezę w wynajętym lokalu. Już nigdy, nigdy, nigdy nie zrobię sylwestra w domu. Dwa lata temu zrobiłam (miało być ok 20 osób, skończyło się na 60), to później musiałam malować ściany. W mieszkaniu i na klatce schodowej.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mi też ostatnim razem nie udało się obejść bez szkód, ale co tam. będę się martwić później.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bilans po ostatnim domowym sylwestrze(nie u mnie, u kumpla), jeszcze w liceum:
1 zbite okno 4 ściany do malowania 5 zbitych kufli 7 kielonów 2 popielniczki 1 polmisek kanapek lądujący na kocie 1 kot więcej strat nie bylo. więc jak widać nie było źle :} liczę na podobne straty. a tego kota zza okna to bym sie nawet pozbyl z chęcią XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no no no. koty to ja sobie wypraszam ;]
bartek, plakaty wiszo, widziałam że np sylwester w sema4 55 zł ;} |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
nic. pewnie skończy się wypadem gdzieś pod miasto do jakiejś opuszczonej przez balujących rodzicieli koleżanki i słuchaniu dziwnej muzyki.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja sie bede uczyl.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
I oczywiście wszyscy ci wierzą.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam 2 stycznia zajecia od razu, 2 razy cwiczenia i laboratorium, 4 stycznia 2 kolokwia, 5 stycznia nastepne kolokwium.
nadal nie wierzysz? Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 18.12.2006 22:06 |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja radzę zacząć naukę już od dzisiaj. Wiem, że sobie nie zdajesz z tego sprawy, ale tegoroczny sylwester jest u Ciebie i masz moje słowo, że nie pozwolimy Ci się uczyć.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 18.12.2006 22:00) Ja radzę zacząć naukę już od dzisiaj. Wiem, że sobie nie zdajesz z tego sprawy, ale tegoroczny sylwester jest u Ciebie i masz moje słowo, że nie pozwolimy Ci się uczyć. Chyba masz przestarzale jakies informacje. Tegoroczny sylwester to Nałęczów Beginning2007Party. |
hazel |
![]()
|
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 18.12.2006 21:06) mam 2 stycznia zajecia od razu, 2 razy cwiczenia i laboratorium, 4 stycznia 2 kolokwia, 5 stycznia nastepne kolokwium. nadal nie wierzysz? Dokładnie. Ja mam tak samo, wykładowcy to banda złościwych %^&*(!@#$%, którzy w życiu chyba nie byli na żadnej imprezie, przynajmniej większość. Ale mi to ne przeszkadza w olewaniu swszystkich posylwestrowych atrakcji. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
Rysiu, rysiu, ściemniać to my a nie nam. dwa kola w plecy to pryszcz :}
ja mam 5tego jakąś śmieszną matme chyba. jak zdążę wytrzeźwieć to pewnie i na nie pójdę. a jak nie to jakiś pogrzebik albo też choroba ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Kasiu, imprez w klubie to ostateczność ...
A może jakoś forumowo by się coś dało, hemmm ? Pomyśleć o lokalu dla społeczności magicznego :>>>>> ? -------------------- ![]() |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 19.12.2006 15:06) Kasiu, imprez w klubie to ostateczność ... A może jakoś forumowo by się coś dało, hemmm ? Pomyśleć o lokalu dla społeczności magicznego :>>>>> ? zależy jaki lokal masz na myśli ;} jak lokal w sensie bar to spytam pawła co się w kwadracie dzieje w sylwestra. chociaż zakładam, że nie będzie im się chciało dupą ruszyć. jak lokal w sensie domówka- well, that's possible. |
MisieK |
![]()
|
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 19.12.2006 14:08) QUOTE(MisieK @ 19.12.2006 12:48) Rysiu, rysiu, ściemniać to my a nie nam. dwa kola w plecy to pryszcz :} ja mam 5tego jakąś śmieszną matme chyba. jak zdążę wytrzeźwieć to pewnie i na nie pójdę. a jak nie to jakiś pogrzebik albo też choroba ![]() u nas to nie ma tak latwo. jest jeden termin i dziekuje. u nas też. ale w przypadku zdarzeń losowych... to już będzie mój 3 czy 4 pogrzeb w tym semestrze. tej samej osoby. a. wspominałem już, że 30 współlokator ma urodziny a 2ego kumpel z roku, też u mnie?XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja u siebie robie bo rodzice jak zwykle na swieta i sylwka sobie wyjechali =PP A w przeciwienstwie do przedmowcow na znajomych ktorych zapraszam moge liczyc i nie rozwala mi calego domu
![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hm, przygarnie mnie ktoś na Sylwka?
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |