Co Z Sylwestrem ??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co Z Sylwestrem ??
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wpadaj do mnie, jeśli ci do podlaskiego nie za daleko.
![]() ![]() A forumowe... To by było niezłe. Tylko wątpię, żeby z kwestiami organizacyjnymi udało się wyrobić na czas. A jak zrobicie w Krakowie czy innym Gdańsku, i tak nie przyjadę. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No zróbmy cuś, bo nuda.
Cat, napisałem klub, nie lokal ![]() -------------------- ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
niewiadomo czy to przejdzie
może niektórzy chcą spędzić sylwka w gronie wlasnych znajomych albo rodziny |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
no ja się właśnie zastanawiam czy wrócić do warshawy na sylkwestra i spędzić go z moimi brand-new-znajomymi czy zostać w 3mieście i spędzić z second-hand-znajomymi. są różne za i przeciw i musze się skupić i pomyśleć., uuu.
-------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Bartek XD ja cię już nie rozumiem.
napisałam przecież o lokalu. rzuć może sam jakąś propozycję, bo co ja nie powiem to źle XD |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Oj już źle
![]() Po prostu się nie zrozumielśmy do końca ![]() ![]() -------------------- ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam będę tylko uprawiać seks ;]
Nie potrzebuję żadnej imprezy do szczęścia xD Ten post był edytowany przez kObra.: 20.12.2006 16:51 -------------------- she wolf.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
pf.
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Pf? ;]
-------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
U mnie wszystkie plany sa w formie gazowej
![]() ![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
To się nazywa resublimacja.
A mi się jebnął plan i chwilowo plan jest taki, że planu nie ma. Spoko. Zawsze można zostać w domu i wyspać się. Kolega mnie zaprasza do Żywca, ale na ile znam jego i jego ekipę, to to bedzie ciężki kaliber, na który zdecydowanie jestem za stara. A na święta jade do Białki, ale tylko a dwa dni. I w ogóle jutro są godziny rektorskie od 11 i ja mam już wolne. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ha! ja tyż, ino mnie jeden pan asysten uprzejmie zaprasza na ustawienie pięćsetki przed 12, więc chyba go odwiedze.
-------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Jakoś się nie dziwię, że ty też masz rektorskie jutro, bo to w sumie jeden i ten sam rektor.
![]() Co prawda nie wiem, co znaczy "ustawienie pięćsetki przed 12", ale brzmi lekko perwersyjnie ![]() Ten post był edytowany przez hazel: 21.12.2006 00:26 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
a mi sie plany sylwestrowe posypaly i chyba sobie spedze hromantyczny wieczor we dwoje z moim chopem.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Ja mam w planie romantyczny wieczór z ośmiopakiem warki jasnej, moim pięknym monitorem i pierwszą serią Prison Break
![]() Generalnie nie rozumiem, dlaczego akurat w sylwestra TRZEBA sie bawić. Mam zamiar obalic przeąd, jakoby ostatni dziń grudnia miałby być lepszym dniem na nieprzespanie północy niz każdy inny. A dzis widziałam w Saturnie lodówkę z wbudowanym telewizorem i poczułam, że jestem za stara na takie atrakcje. Na wszelkie atrakcje, łącznie z chlaniem w jakims lesie w temperaturze ujemnej, co planują moi znajomi. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam płyte z pierwszym sezonem prision breaka i nie mam zamiaru czekać do sylwka (;
Znajomki wymyśliły lans na mieście w knajpie jakiejść. Jak po mordzie nie dostaniemy będzie dobrze. Ja mam chwilowe przejściowe z kasą to albo się zadłużę, albo będę musiał znaleźć alternatywę :x -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
hazel |
![]()
|
QUOTE Mam płyte z pierwszym sezonem prision breaka i nie mam zamiaru czekać do sylwka (; Ja już dawno widziałam obie serie (tzn. to, co powstało), ale w planach mam odświeżenie wiadomości ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
hazel |
![]()
|
Oho, nawet nie można sobie spokojnie w domu posiedzieć. Z mojej samotnej popijawy zrobiła się już impreza na 12 osób. I nici z wyspania się.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
wickie |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 19.11.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja na sylwestrze będę w domu, a ma przyjechać cała femilia. Bo jutro moja starsza siostra ma ślub...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
Idę w końcu do kumpla. Rozkminił, że robimy przebieranego XD
-------------------- ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no to zmiana planów, na ostatnią chwilę wybieram się do Osielca ze znajomymi moich znajomych.
-------------------- |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh z sylwestrami najlepsze jest to, ze kilka tygodni wczesniej czlowiek martwi sie gdzie pojsc. Mysli, planuje, pyta. Az nagle tydzien przed wyskakuje multum mozliwosci. Nasze plany wiazaly sie z dalszym wypadem nawet za granice, ale niestety popsulismy samochod w wypadku. W akcie desperacji chcielismy wynajac salke i tam zrobic. Po czym jak propozycje sie sypnely to glowa boli. Najpierw Torun ( ladny kawalek ode mnie ), potem Opole, Wroclaw, Ozimek. Takimi sprawami najlepiej sie nie przejmowac. Zawsze mozna sie gdzies wbic. Pozdrawiam!
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem czy jeszcze ja i moje mieszkanie dożyjemy do tego Sylwestra, ale jeśli tak, to nie pałam już szczególnym optymizmem co do moich świetnych imprez. od 27 codziennie bawię się z innymi ludźmi, aż nie mogę uwierzyć, jakich idiotów może przypadek do domu Twojego sprowadzić. właśnie zresztą powinnam być w drugim pokoju, słuchać jak głupia koleżanka pieprzy o swoim byłym chłopaku dilerze, którego kocha, ale wyszłam z obrzyganego kibla i postanowiłam, że dłużej nie mogę słuchać tego wszystkiego.
i nie wiem nawet czemu doszłam do wniosku, że to wszystko napiszę tutaj, bo właściwie od półtora roku chyba z nikim z Was się nie widziałam i nie mam pojęcia czemu prawie codziennie tu wchodzę. Happy New Year. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Hehe i jeszcze wyciągnąłem Cat XD
Powiedziała, że przebierze się za pryszcza XD - pomaluje na czerwono i wsadzi kostkę masła w usta XD -------------------- ![]() |
Skaranie Boskie |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 28.12.2006 Skąd: Z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
A ja zamierzam spędzić tego sylwestra przed laptopem, bo plany mi się pokopały.
![]() ![]() ![]() -------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:15 |