Co Z Sylwestrem ??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co Z Sylwestrem ??
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zrobilem sobie zakupy sylwestrowo-noworoczne podskoczysz ktoś? xD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
DLACZEGO ŻUBRY???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Skaranie Boskie |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 28.12.2006 Skąd: Z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Qbek_Wredniak @ 30.12.2006 19:26) Popieram. Żubry są niedobre. Ten post był edytowany przez Skaranie Boskie: 30.12.2006 20:04 -------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No więc. Dzieci drogie, Misiek pije żubry, dębowe i inne specjale a nie jakies slodkie wareczki i inne drogie gówna.
Absolwent prosze państwa, bo w kerfurze byla promocja po 16 zeta za 0,5. rosyjskie szampany dlatego ze po 4 zeta. przeciez nie bede pil tego gowna. to na oblewanie. Jak troszke podrosniecie i puscicie mamina spodnice to zauwazycie ze pieniazki szybko sie rozchodza i trzeba oszczedzac, a przy spozywaniu takich ilosci alkoholu jakie wlewam w siebie codziennie to trzeba oszczedzac jeszcze bardziej. Dobrze ze nie zrobilem zdjecia naszej zagryzki, bo dopiero byscie sie przestraszyli jakie rzeczy mozna wcisnac do sloika. A od zubra wara bo przeprowadzę masową kastracje. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Misiu o zapewne malym rozuku
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Sluchaj, kombinowac to ja potrafię. Nie od parady mam rozlewnie wodki w domu. Sikacz to starogardzka. Zresztą, wodki sie nie pije dla smaku tylko dla efektu.
Żuberek nie phii bo to najlepsze w smaku piwo, jak dla mnie oczywiscie a ty sobie pij jakies inne... sikacze. Tak zwane drogie gówna mam za 40% ceny. Podskoczysz? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
Gdybym byl pare lat mlodszy to moze wywolalbys u mnie lekkie zaciekawienie
![]() ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wara od zubrów. co prawda zaopatrzyłem sie w kombo Heineken/Zywiec ale to dlatego, ze dodawali do nich szklanki :}}}
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Licytujecie się jak dzieci.
Panowie... -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
i nigdy nie kupujce tanich alkoholi w kerfurze XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
mis jeszcze raz bedziesz na mojej dzielni to dzwonie po killera i ptasznika, moi szpiedzy czuwaja
![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(MisieK @ 30.12.2006 22:14) Jak nie jak tak? Z tym, że u nas promocja inna - 0,7 wyborowa + sok jakiś syfiasty za 22,99. A żubr to przyjaciel każdego studenta. Świętości bezcześcić nie pozwolę. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Jak nie jak tak? Z tym, że u nas promocja inna - 0,7 wyborowa + sok jakiś syfiasty za 22,99. *____________* Zaiste ciekawe promocje macie w Carrefourze. Wyborowa za pół-darmo. QUOTE A żubr to przyjaciel każdego studenta. Żubr? Żubrówka raczej. Mój tegoroczny sylwestrowy sponsor. Z soczkiem jabłkowym na zapojkę - git malina koko dżambo. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 30.12.2006 18:22) Zrobilem sobie zakupy sylwestrowo-noworoczne podskoczysz ktoś? xD ja wiem ze aklohol kupuje sie dla efektu.. ale przeciez mozna to robic z klasa i godnoscia ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 31.12.2006 12:42) Żubr? Żubrówka raczej. Mój tegoroczny sylwestrowy sponsor. Z soczkiem jabłkowym na zapojkę - git malina koko dżambo. Burżuj ![]() Ja w tym roku jestem organizator niestety (na tym stanęło), więc na ekstrawagancję pozwolic sobie nie mogę. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja wszystkim życzę, żeby Sylwester Wam przeminął w stylu di bom digi bom di deng di deng digigi uuu uuuu!Życzę również wytrwałości, co byście chociaż do godziny dwunastej dociągnęli w stanie przyzwoitym, a później niech się dzieje wola nieba.
p.s. Zapas kefiru kupcie przed zabawą. Ten post był edytowany przez Ahmed: 31.12.2006 16:27 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE(hazel @ 31.12.2006 02:40) QUOTE(MisieK @ 30.12.2006 22:14) Jak nie jak tak? Z tym, że u nas promocja inna - 0,7 wyborowa + sok jakiś syfiasty za 22,99. A żubr to przyjaciel każdego studenta. Świętości bezcześcić nie pozwolę. ej. tanich ze nie z promocji tylko tanich z nazwy. kupilem klucznickowi na urodziny najtansze piwo w gdansku. smakowite XD na morenie w kerfurze nie bylo zubrowki, O_O? avalon, trza sie na jakiegos browara ustawic w orbitalu albo gdzies xd kupilem zubrowke z soczkiem i cynamonem. mniam xd sykwester zaczal sie wczoraj i trwa. wpadlem tylko miedzy kielonami XD dobrej zabawy! ;d ahmed, zeby ci trawka zubrowkowa nie wpadla do gardla!:D a wszystkim zycze zeby przed organizowanym u siebie sylwestrem nie padal dysk z 30 giga muzyki sylwestrowej. WHOO! ALRIGHT! YEAH UH-HUH! ;D i podziele sie zyczeniami ktore dostalem: W 2007 roku. Życzę Tobie ognia w kroku byś w sobotę i w niedzielę topił ptaszka w innym ciele. XD Ten post był edytowany przez MisieK: 31.12.2006 18:27 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
ajj ... No to szczęśliwego nowego ! ; D Udanych bansów ; D buzka ; *
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Jeszcze się nie zaczęło a już mi się w głowie kręci. MOże być ciekawie. Odmeldowuję się!
Najlepszego! -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
jezusk....japierdole. wiecie ze z tego zdjecia zostalo mi tylko pol litra wodki i jeden szampan? ;| ide do monopola. dozobaczenia 4 stycznia!
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no no misiek ... oby do 4 stycznia ; D do przyszlego roku ; * paaa ; ) ruszam na bansy ; D hoho ; )
-------------------- |
hazel |
![]()
|
OMFG, co się dzieje...
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Sylwester, Sylwester i po Sylwestrze... Nice. Mała imprezka w kameralnym gronie. Całkiem milutko
![]() Tylko chyba za dużo szampana poszło... ![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
Na mojej kameralnej imprezie jest koło 50 osób. I jest świetnie, tylko nie wiem kto ot bedzi esprzątał...
![]() Najlepszego! -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:20 |