Egzystencjalnie Bim-bam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Egzystencjalnie Bim-bam
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakoś tak natchnął mnie katoński twór i powstało - wieczorne bimbanie sobie.
Tak ! – Nie. Tak! – Nie. Czekaj, czekaj! Trochę głośniej! Coś jak niegdyś Znanego Katona pieśń. Tylko mocniej. Antyswój ja Prawie Sam siebie oszukał. Myślał, że zabawa I po zabawie. Za dobrą zabawę Najgłośniejsze brawa! I owacje. To proswój ja Przypomniał sobie O sobie I dał znać, By wykonać: Głowie po głowie! Tak stoją po znowu raz I dają wzajemnie Dobre rady. To daremnie! I to daremnie. Ale przecież Nie da się Ich dwóch Bez zwady. Tak stoją znowu Po raz znowu. Było ich: Dwa. A nawet Trzech. Obu Rozdzielał Przezroczysty! Ja. Lekki śmiech. Bez: „haha”. |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Cos
W Tym Jest |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No ba! Jestem zachwycony. I wcale nie tylko dlatego, że mi ego urosło, bo raczej mi się zmniejszyło - zainspirowałem coś znacznie lepszego niż mój własny wiersz. Gratuluje. Kapitalne.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Gubię się w środku, ale początek i koniec bardzo fajne. Zwłaszcza koniec. I te słowa "proswój", "antyswój"... Miodek. I to bynajmniej nie profesor.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:26 |